Geen doorsnee website maar een website die bij jou past

Stel je het maken van je website steeds uit?

Je weet namelijk wat je wil met je bedrijf en met je website, maar om dat samen te voegen is toch wel ingewikkeld

Je durft eigenlijk niet je website uit te besteden, want je houdt ervan om de touwtjes in handen te houden

Maar ondertussen duurt het nu al een tijd en heb je nog steeds geen website

En hoe kies je een webbouwer die dit voor je kan doen?

Ik heb een website nodig…

Misschien ben je net gestart als ondernemer en heb je een website nodig voor je bedrijf.  Je hebt ondertussen goed nagedacht over je bedrijf en weet precies wat je wilt, hoe het eruit moet zien en wie je ideale klant is. Ook heb je al mooie beelden laten maken door een fotograaf en ben je begonnen met het schrijven van je teksten. Maar nu nog die website.

Je weet niet precies hoe het allemaal werkt en dat maakt je onzeker. Hosting, domeinnaam, emailadres… wat moet je allemaal wel niet regelen. Je hebt geen idee en daardoor stel je het maken van een website al een tijdje uit waardoor je steeds minder zin krijgt.

Je hebt al een keer een poging gedaan om een website te maken, maar dat zag er echt niet professioneel uit en ondertussen ben je alweer weken verder zonder resultaat. Je wilt ook geen webbouwer inschakelen, want je wil het graag zelf doen en leren.

Ik kan je helpen met je website

Hoe fijn zou het zijn als je straks

een website hebt met een fantastische lay-out waar je zo blij mee bent dat je je website graag wil promoten

een website hebt waarin Calendly en je mailblue of mailchimp zijn gekoppeld en dat alles werkt

met jouw website klanten aantrekt die jij perfect kan helpen met hun probleem

precies weet wat je wel en niet moet doen op je website

je website als marketingtool inzet (en snapt hoe het werkt)

je eigen website met gemak kan aanpassen

Je krijgt toegang tot al mijn kennis en meer dan 10 jaar ervaring en ik geef je superveel tips en tricks die ik in mijn opleidingen heb geleerd

Wil je dit ook?

Ik ontwikkel een persoonlijke en op maat gemaakte website voor jou waarin jij centraal staat.

Happy Cliënts die al een website hebben laten maken

Meteen helemaal naar mijn smaak!

Binnen een week heeft Mariska mijn mooie website gemaakt! Ze is super vlug en weet heel goed aan te sluiten bij je stijl en je wensen. Haar ontwerp was meteen helemaal naar mijn smaak!  Kleine details en aanpassingen verwerkt ze snel. Wat super fijn en handig is.

Anita
anitavisscher.nl

Want wat vond ik het spannend!

Mariska heeft mij bijzonder goed begeleid door het hele proces want wat vond ik het spannend! Nu heb ik een uiterst professionele maar ook zeer persoonlijke website wat volledig aansluit bij mijn praktijk en werkwijze. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Kelly
Healthcareassist

Gelijk een klik met Mariska

Mariska wist meteen de juiste snaar te raken en voelde zij mij en mijn wensen heel goed aan. We hadden veel contact via de app en telefoon en als ik toch iets anders wilde dan paste zij dit aan. Maar kwam ook met goede adviezen.

Linda
fortasolutions.nl

Wat kan je verwachten?

Best spannend om te kiezen voor iemand die jouw website gaat maken. Ik snap je helemaal. Je hebt veel wensen en je geeft toch veel uit handen. Hoe weet je dat het goed komt. En als je het nou helemaal niet mooi vindt? Het is toch een hele investering.

Hieronder leg ik je precies uit wat je kan verwachten bij mij en onderaan de pagina vind je ook nog veel gestelde vragen met mijn antwoorden.

Als je je hebt ingeschreven via mijn website ontvang je direct informatie met uitleg over de hosting en je domeinnaam, wat je moet regelen met je mail, je ontvangt informatie over de structuur en opbouw van je homepage en andere pagina’s.

Met de informatie die je ontvangt kan jij makkelijk een start maken met het verzamelen van de informatie die nodig is voor het ontwikkelen van jouw website. In de informatie staat duidelijk beschreven hoe je de dingen kan voorbereiden.

Je gaat zelf aan de slag met de teksten voor alle pagina’s, de indeling van je website. Je kan de foto’s verzamelen van jezelf of je kan foto’s laten maken door een professionele fotograaf. Mocht je vragen hebben, dan kan je een afspraak maken om even te bellen of te zoomen met mij. Ik zorg ervoor dat je niet vastloopt in het proces.

Als je je inschrijft op mijn website kan je ook direct een datum prikken voor de start van je website. Je plant dat gelijk in mijn agenda. Een week voor de bouwdag ontvang je een reminder voor het inleveren van de materialen.

Met jouw materialen (je logo, huisstijl, kleuren, teksten, beelden) maak ik alvast een lay-out die past bij jou. Een op maat gemaakte lay-out waarbij ik kijk naar je logo, je kleuren, je stijl en je doelgroep.

Op de bouwdag presenteer ik je de lay-out van je website en deze vertaal ik door naar de hele website. Tijdens deze bouwochtend of middag leg ik je uit hoe je zelf dingen kan aanpassen op je website en kan je aangeven of je nog dingen wilt wijzigen.

Aan het einde van de bouwochtend of middag overleggen we of je website gelijk live gezet kan worden en staat je website dus gelijk te stralen! Een heel bijzonder moment, want nu zijn al je plannen samengevoegd in je eigen website.

Veel gestelde vragen

Het is logisch dat je nog een paar vragen hebt als je zo’n belangrijke beslissing moet nemen over je website. Ik heb alle vragen van mijn klanten hieronder beantwoord in mijn “Veel gestelde vragen”. Heb jij nog een andere vraag die hier niet tussen staat, laat mij het via mail weten. Ik beantwoord je vraag altijd zo snel mogelijk.

Met welk programma en thema is de website opgemaakt?

Alle websites worden opgemaakt in WordPress met het DIVI template. Je ontvangt het DIVI thema inclusief bij de website € 249,–.

Hoeveel pagina's kan ik laten maken in dit pakket?

In de website kan je maximaal 8 pagina’s laten maken. Als je meer pagina’s wilt maken, dan kost het mij extra veel tijd. Ik reken € 100,– extra per pagina in je website.

Wordt de website voor mij op maat gemaakt?

Ja, ik maak speciaal voor jou deze website. Ik kijk goed naar de huisstijl, je logo, de kleuren en je foto’s. Al deze materialen komen bij elkaar in een op maat gemaakte website waarin jij centraal staat.

Is er een duidelijke structuur voor de pagina's?

Ja, ik lees je teksten door voordat ik ze in de website plaats. Daarbij let ik erop dat er een logische opbouw is in de informatie die je wil vertellen op je website. Bijvoorbeeld als je 3 diensten hebt, dan plaats ik 3 diensten op je homepage die doorlinken naar je aanbodpagina. Zo krijg je structuur en is het logisch opgebouwd.

Kan ik aangeven hoe ik wil dat de website eruit ziet of zit ik vast aan jouw ontwerp?

Als jij al een beeld hebt hoe de website eruit moet komen te zien, dan kan je dat zeker aan mij doorgeven. Je mag ook een voorbeeld website doorgeven van een website die jou erg aanspreekt. Ik maak dan met jouw briefing en jouw materialen de website die past bij de lay-out die je hebt aangegeven. Maar de website wordt wel speciaal voor jou gemaakt, dus met jouw logo en kleuren en foto’s en teksten. Heb je nog geen idee, dan mag je ook aangeven dat ik zelf een ontwerp voor je kan maken op basis van je ingeleverde materialen.

Maak je ook een footer op mijn website?

Ja, onderin de website maak ik een footer met daarin je contactgegevens, je social media linkjes. Je kan zelf aangeven welke informatie je in je footer wil hebben.

Kan ik ook blogberichten op mijn website plaatsen?

Ja, als je vooraf blogberichten aanlevert dan zet ik de blogberichten in de website. In dit pakket zijn 3 blogberichten inclusief. Wil je meer blogberichten in je website, dan kan je dit zelf doen (ik kan je leren hoe dat werkt) of ik kan het voor je doen tegen een meerprijs.

Ik heb een mailprogramma Mailblue / Mailchimp. Koppel je dat ook?

Ja, in de uitleg die je ontvangt geef ik precies aan welke gegevens ik nodig heb voor het koppelen van je mailprogramma. Als je dit doorgeeft, dan koppel ik dit vooraf aan je website en heb jij er geen omkijken meer naar.

En ik zou ook graag Calendly, Plug and Pay, Mijndiad of Webinargeek willen koppelen met mijn website. Kan dat?

Ja, net als het koppelen van een mailprogramma, kan ik ook verschillende aanbieders voor je koppelen. Je richt zelf alles in en geeft aan mij de link door. Als je dit doorgeeft, dan koppel ik dit vooraf aan je website en heb jij er geen omkijken meer naar.

Hoe zit het met de privacyverklaring en Algemene Voorwaarden?

Deze kan je aanleveren als een pdf en koppel ik onderin je website in de footer.

Ik woon niet in de buurt, kan ik dan wel de website door jou laten maken?

Jazeker. Je bent van harte welkom om hier te komen tijdens de bouwochtend of bouwmiddag. En je kan dit ook heel leuk combineren met een etentje of shoppen in Haarlem. Maar je mag zelf weten of je hier live aanwezig bent tijdens de bouwochtend of bouwmiddag want je kan ook videobellen via googlemeet. Dat is geen probleem, alleen mis je dan wel de lekkere koffie en koek.

Toont de website ook goed op tablet en mobiel?

Jazeker, de website wordt door mij responsive opgeleverd. Dat betekent dat de website er goed uitziet op zowel een desktop of computer, maar ook op tablet en op mobiel.

Ik heb al een website, kan deze in de lucht blijven tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website?

Heb je al een website en wil je deze niet offline zetten wanneer je nieuwe website wordt ontwikkeld? Ik kan je nieuwe website op een testaccount ontwikkelen en bij akkoord omzetten naar het definitieve account (vraag naar de mogelijkheden).

Hoe moet ik mijn website beveiligen

Je website heeft onderhoud en liefde nodig. Als je je website goed onderhoud, dwz maandelijks de plugins, thema’s en wordpress versie update dan zal je website goed blijven functioneren. Maar zorg je niet goed voor je website of heb je er geen tijd voor om de updates uit te voeren, dan kan je website een makkelijke prooi worden voor aanvallen of hackers. Je kan hiervoor een abonnement afsluiten bij mij, dan regel ik alle updates voor je en blijft je website veilig. 

Hulp bij je website

Optimaliseer jij ook de SEO’s?

Ik optimaliseer je website ook met SEO. Eerst installeer ik de meest belangrijke plugin voor SEO (Search Engine Optimization) namelijk Yoast SEO. Ik vul op iedere pagina de SEO titel, de omschrijving van de pagina en het focus woord van de pagina in. Dit is een basis optimalisatie voor je website. Dit kan je zelf later ook aanpassen.

Zit er ook een groen slotje op mijn website?

Het SSL-certificaat voor beveiliging van je website (het groene slotje) gaat via je hostingprovider. Vraag dit na bij je hostingprovider.

Kan jij de hosting en de domeinnaam voor mij regelen?

Ik werk samen Raoul van Heijsen Hosting. Je kan via mijn website een domeinnaam registreren en de hosting regelen. Raoul regelt alle technische aspecten en ook echt supersnelle hosting! Daar hoef je je verder niet druk over te maken. Je ontvangt dan ook de gegevens voor je mailadres.

Meer informatie over Hosting

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Ja zeker, dat is leuk om te zien. Ik installeer de plugin Google Site Kit. Hiermee kan je zelf Google Analytics op je website installeren. Je doorloopt een soort stappenplan en de website installeert dan automatisch Google Analytics. Je hebt hiervoor een gmail emailadres nodig.

Staat de website gelijk live?

Nee, als ik de website ga ontwikkelen, dan zet ik er een soort pagina tussen. Dit heet: Under Maintenance of under construction. Alleen jij kan de website bekijken met de inloggegevens, die je van mij ontvangt. En als jij akkoord geeft op de website, dan kan ik de website direct live zetten.

Maak jij een back-up van de website? Voor als ik iets verkeerds doe?

Jazeker, als jij akkoord bent met de website en deze staat live, maak ik een back-up van je hele website, dus inclusief alle instellingen. Mocht er per ongeluk iets mis gaan, dan heb je nog altijd de back-up van het moment van oplevering.

Kan ik mijn website makkelijk zelf aanpassen na oplevering?

Als de website klaar is, dan krijg je toegang tot de Leeromgeving voor klanten. Je kan hier per onderwerp een filmpje bekijken, waarin ik laat zien hoe je teksten, beelden of modules kan aanpassen. En ik laat je ook zien hoe je je plugins en thema kan updaten en hoe je je website veilig houdt. Lekker makkelijk.

Heb je nog een vraag die hier niet in de lijst hierboven staat. Geen probleem.
Stuur mij even een mail en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Schrijf je gelijk in voor jouw nieuwe website

Alle voordelen op een rij

Z

Ik ontwikkel jouw website op maat voor jou speciaal

Je ziet echt verschil met een website die professioneel is opgezet door een ervaren webbouwer. Jouw website klopt en is goed opgebouwd met een duidelijke structuur en mooie layout.

Z

Je website in 1x goed en professioneel opgezet

Niet langer meer zwoegen en zuchten aan je website. Maar deze website staat als een huis en kan jij met veel trots laten zien aan je familie, vrienden en natuurlijk al je nieuwe klanten.

Z

Je website maakt verbinding met jouw leuke klanten

Ik zorg ervoor dat jij goed en professioneel op je website staat, waardoor je makkelijk online contact krijgt met jouw leuke klanten. Met mooie foto’s van jou kan je ervoor zorgen dat klanten verbinding met je krijgen en makkelijk contact met je leggen. Ook een goede persoonlijke Call tot Action met jouw foto zorgt voor deze verbinding.

Z

Je aanbod duidelijk en overzichtelijk op je website

Jouw klanten begrijpen wat je aanbod is en worden daardoor makkelijker klant van je. Hierdoor heb jij straks een leuke groep met jouw ideale klant.

Z

Je krijgt een korte training zodat je zelf je website kan aanpassen

Tijdens de bouwochtend of middag leer ik je de belangrijke basis zodat jij zelf je teksten en beelden kan aanpassen op je website. Je kan zelf oefenen met je website en mag fouten maken. Omdat ik naast je zit mag je ook alle vragen aan mij stellen.

Z

Ook krijg je toegang tot de online omgeving met filmpjes

Als je na een maand nog iets wil aanpassen, maar je weet niet meer goed hoe het werkt, dan kan je thuis nog even inloggen op de online leeromgeving met filmpjes. Zo kan je rustig thuis de filmpjes bekijken.

Speciaal opgezet voor ondernemers/ZZP-ers;
zoals coaches, VA’s en therapeuten

Wat levert het je op?

Een website die verbinding maakt met jouw ideale klant

Je krijgt niet zomaar een website die iedereen kan maken. Nee je krijgt een website die verbinding maakt met jouw ideale klant. Omdat ik alleen voor vrouwelijke ondernemers website bouw, weet ik precies hoe ik de webpagina’s moet opbouwen. En hoe ik jouw foto’s centraal zet, zodat jouw klanten online contact met jou maken.

Tijdwinst

Natuurlijk levert het jouw enorm veel tijdwinst op. Want je hoeft geen uren lang meer te ploeteren en te zuchten aan je website. Want je website is professioneel opgezet en is na de bouwdag klaar om live gezet te worden. Dit overleg ik met jou na de bouwdag.

Het WordPress Thema DIVI

Ook ontvang je het meest populaire WordPress thema DIVI ter waarde van 89 dollar per jaar (of 249 dollar lifetime) erbij. Divi is het meest gebruikersvriendelijke ultieme Pagebuilder van dit moment. Als je zelf een abonnement bij Elegant Themes afsluit dan betaal je ieder jaar 89 dollar.

Het belangrijkste: een eigen website in de lucht!

Je zou het bijna vergeten, maar na deze dag is jouw website klaar om live te gaan. Klaar om jouw leuke klanten aan te trekken en klant te maken!

Jouw investering voor het laten maken van jouw website is € 1495,- euro exclusief btw.
De hosting en domeinnaam voor je website is exclusief, maar kan je nu ook direct hier regelen.

Nog vragen?

Zullen we even met elkaar bellen? Dan kan jij al je vragen stellen en kan ik je alles uitleggen en je leren kennen. Ik vind het namelijk superleuk om je te helpen als ondernemer met je website en vind het belangrijk dat jij echt een website krijgt die bij je past.

Je kan gelijk in mijn agenda een afspraak inplannen en dan neem ik contact met je op. Gewoon via de telefoon, maar via zoom mag natuurlijk ook.

Ik help je graag met je vragen en hoor je graag.

Neem een kijkje bij mijn klanten

"Ik vind het zo jammer dat er nog steeds ondernemers zijn die opzien tegen het maken van een website, terwijl als ze de stap genomen hebben zij juist zo trots en blij zijn met het resultaat"

– Mariska Eijsten (eenwebsitevoorjou)

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Stuur gelijk je vraag naar Mariska