Website Next Level

Voor slimme en trotse ondernemers die hun website gelijk Next Level willen laten maken!

Laat jezelf zien in je website en wees trots op het resultaat

Voor de zelfstandige vrouwelijke ondernemer die een professionele website wil die speciaal voor haar op maat is gemaakt, waarin je alle wensen kan zetten en met links naar je nieuwe e-book je nieuwsbrief.

WordPress website pakket inclusief:

 • 6 – 10 pagina’s website
 • In een lay-out die op maat wordt gemaakt voor jou mbv het DIVI thema.
 • Inclusief het DIVI thema twv € 249,– (het meest verkochte en meest gebruikersvriendelijke wordpress thema op dit moment)
 • Een heldere en duidelijke lay-out voor alle pagina’s met logische opbouw
 • Met een footer onderin met adresgegevens en social media
 • Met een blogpagina waarin al 4 blogartikelen opgemaakt worden
 • Met een projectenpagina voor 4 projecten
 • e-book met link naar Mailblue / Mailchimp / Active Campaign
 • Link naar Calendly om afspraken te plannen- Moderne lay-out in DIVI
 • Responsive design
 • Privacyverklaring als pagina
 • Algemene voorwaarden als pagina
 • Coming Soon pagina
 • Social Media buttons
 • Inclusief installatie Plugins voor SEO
 • Leeromgeving met filmpjes zodat je zelf makkelijk je website kan aanpassen.
 • Correctiesrondes

€ 1295,– excl btw

 

Veel gestelde vragen

Het is logisch dat je nog een paar vragen hebt als je zo’n belangrijke beslissing moet nemen over je website. Ik heb alle vragen van mijn klanten hieronder beantwoord in mijn “Veel gestelde vragen”. Heb jij nog een andere vraag die hier niet tussen staat, laat mij het via mail weten. Ik beantwoord je vraag altijd zo snel mogelijk.

Met welk programma en thema is de website opgemaakt?

Alle websites worden opgemaakt in WordPress met het DIVI template. Je ontvangt het DIVI thema inclusief bij de website € 249,–.

Toont de website ook goed op tablet en mobiel?

Jazeker, de website wordt door mij responsive opgeleverd. Dat betekent dat de website er goed uitziet op zowel een desktop of computer, maar ook op tablet en op mobiel.

Ik heb al een website, kan deze in de lucht blijven tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website?

Heb je al een website en wil je deze niet offline zetten wanneer je nieuwe website wordt ontwikkeld? Ik kan je nieuwe website op een testaccount ontwikkelen en bij akkoord omzetten naar het definitieve account (vraag naar de mogelijkheden).

Zit er ook beveiliging op de website tegen hackers e.d.?

Ik installeer de gratis plugin Wordfence op je website. Deze blokkeert hackers en beschermt je website tegen aanvallen.

Optimaliseer jij ook de SEO’s?

Ik optimaliseer je website ook met SEO. Eerst installeer ik de meest belangrijke plugin voor SEO (Search Engine Optimization) namelijk Yoast SEO. Ik vul op iedere pagina de SEO titel, de omschrijving van de pagina en het focus woord van de pagina in. Dit is een basis optimalisatie voor je website. Dit kan je zelf later ook aanpassen.

Zit er ook een groen slotje op mijn website?

Het SSL-certificaat voor beveiliging van je website (het groene slotje) is gratis en inclusief als je de hosting via mij afneemt. Indien je eigen hosting regelt dan moet je dit zelf regelen bij de hostingpartij. Soms moet je hier extra voor betalen. Vraag dit na bij je hostingprovider.

Kan jij de hosting en de domeinnaam voor mij regelen?

Ik kan een domeinnaam registreren en de hosting voor je regelen, indien je dit bij mij afneemt. Ik regel dan alle technische aspecten en daar hoef je je verder niet druk over te maken. Je ontvangt dan ook de gegevens voor je emailadres.
Je kan de hosting en domeinnaam bij je eigen hostingprovider regelen. Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Dan adviseer ik dit af te nemen bij Hostnet. Zij hebben een hele goede helpdesk en zijn goed te bereiken.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Ja zeker, dat is leuk om te zien. Ik installeer de plugin Google Site Kit. Hiermee kan je zelf Google Analytics op je website installeren. Je doorloopt een soort stappenplan en de website installeert dan automatisch Google Analytics. Je hebt hiervoor een gmail emailadres nodig.

Staat de website gelijk live?

Nee, als ik de website ga ontwikkelen, dan zet ik er een soort pagina tussen. Dit heet: Under Maintenance of under construction. Alleen jij kan de website bekijken met de inloggegevens, die je van mij ontvangt. En als jij akkoord geeft op de website, dan kan ik de website direct live zetten.

Maak jij een back-up van de website? Voor als ik iets verkeerds doe?

Jazeker, als jij akkoord bent met de website en deze staat live, maak ik een back-up van je hele website, dus inclusief alle instellingen. Mocht er per ongeluk iets mis gaan, dan heb je nog altijd de back-up van het moment van oplevering.

Ik lees dat de website tussen de 6 en 10 pagina's groot mag zijn, maar ik heb meer pagina's. Is dat erg?

De prijs van de Next Level website is gebaseerd op 6 tot 10 pagina’s. Wil je meer dan 10 pagina’s in je website, dan is dat natuurlijk mogelijk, maar dat kost ook meer tijd, daarom vraag ik hiervoor  € 100,– extra per pagina.

Kan ik mijn website makkelijk zelf aanpassen na oplevering?

Als de website klaar is, dan krijg je toegang tot de Leeromgeving voor klanten. Je kan hier per onderwerp een filmpje bekijken, waarin ik laat zien hoe je teksten, beelden of modules kan aanpassen. En ik laat je ook zien hoe je je plugins en thema kan updaten en hoe je je website veilig houdt. Lekker makkelijk.

Heb je nog een vraag die hier niet in de lijst hierboven staat. Geen probleem. Stuur mij even een mail en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Ja, ik wil een nieuwe website

Ja, ik wil graag een nieuwe website laten ontwikkelen die er professioneel, mooi en persoonlijk uit ziet en ook goed opgebouwd is en goed op de mobiel te lezen is.

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska