Website aanbod

Het aanbod

Welke wensen heb jij voor je website?

Iedere ondernemer is anders en heeft andere wensen. Daarom heb ik drie verschillende WordPress website pakketten ontwikkeld:

 

Handig om te weten:

  • Alle websites worden opgemaakt in WordPress met het DIVI template a 80 euro (eenmalig).
  • De planning wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd.
  • Na het eerste concept van de website zijn er 2 correctierondes inclusief. De correcties daarna worden extra berekend. Daarom is het belangrijk dat je alle definitieve teksten en foto’s aanlevert vóór de eerste opmaak.
  • De domeinnaam en hosting zijn exclusief. Dit kan je zelf regelen bij de eigen hostingprovider of kan ik ook voor je regelen.
  • Het SSL-certificaat dient zelf geregeld te worden bij de hostingpartij. Vaak is dit gratis, soms moet je hier extra voor betalen. Vraag dit na bij je hostingprovider.
  • Een pagina met een privacyverklaring is verplicht volgens de nieuwe AVG wet en een pagina met Algemene Voorwaarden  is belangrijk voor je bedrijf.  Al hoewel dit niet verplicht is, zou ik het toch aanraden. Samen met een cookie plugin zet ik deze op je website voor € 95,00.
  • Een update, beveiliging en back-up abonnement kan afgenomen worden bij mij. Dit bevat een wekelijkse update van alle plugins, wordPress versies en thema’s van je website, een maandelijkse back-up en beheer en controle van de technische aspecten van je website. Met dit abonnement heb je geen omkijken meer naar het onderhoud van je eigen website.
  • Een eenmalige back-up op het moment van oplevering.
  • De website wordt naar beste inzicht en vermogen en in overleg ontwikkeld. In geen geval zal de aansprakelijkheid van opdrachtnemer verder strekken dan het bedrag van het hierboven genoemde honoraria.

 Plugins, de volgende plugins installeer ik op je website:

» SEO Yoast, de enige goede zoekmachineoptimalisatie plugin voor je website.
» Wordfence, een plugin om je website te beschermen tegen hackers.
» WP Optimize, een plugin om je website makkelijk op te schonen zodat hij snel en goed blijft werken.
» Limit Login, een plugin die het inloggen van je website beperkt.
» Really Simple SSL

Extra pagina’s:

Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog meer pagina’s wilt op je website. Per pagina reken ik € 100,00 exclusief btw.

N.B. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.