Helemaal klaar mee

Ze is er helemaal klaar mee, haar website wordt niet wat ze in haar hoofd had en daar baalt ze enorm van. Ondertussen zo erg, dat ze helemaal gestopt is met haar website. Maar ook is ze gestopt met haar nieuwe plannen voor haar bedrijf. Alles staat helemaal stil. Muisstil. Terwijl ze zo veel mooie ideeën had hoe haar nieuwe bedrijf eruit zou komen te zien. Ze kon niet wachten tot ze haar nieuwe klanten kon helpen met alles wat ze wist en had geleerd.

Ze had een mooi traject gevolgd met een bedrijfscoach en had geleerd hoe ze haar bedrijf goed kan opstarten en hoe ze haar klanten kon benaderen. Maar daar hoorde ook een website bij… en die lukte niet. Dus lukte niets meer.

Via dezelfde bedrijfscoach leerde ik haar kennen. Een inspirerend en open kennismakingsgesprek volgde. Samen namen we haar ideeën voor de website door. Ik snapte precies wat ze wilde met haar bedrijf en ook met de doorvertaling naar haar website. Gelukkig kon ik haar helpen met de volgende stap en omdat eigenlijk alles al voorbereid was in haar hoofd, kon ik snel schakelen en ontwikkelde ik de website die ze wilde. Met ook de uitstraling die zij in haar hoofd had.

“Ik sta nooit leuk op een foto”

Ik adviseerde haar om mooie professionele foto’s te laten maken bij een fotograaf. Goede foto’s zijn zo belangrijk om de juiste uitstraling te krijgen in al je marketing uitingen. Een klein hobbeltje moest genomen worden, want foto’s laten nemen van jezelf is best moeilijk. “Ik sta nooit leuk op een foto”, “Ik kijk raar in de camera”, “ik wacht nog even totdat ik een paar kilo ben afgevallen”, er zijn vele excuses te bedenken waarom je geen foto’s wil laten maken. Gelukkig nam ze deze adviezen ter harte en binnen no time belde ze mij enthousiast op over hoe mooi de foto’s waren gelukt.

Rare vragen stellen aan je hostingpartij

Haar huidige hostingpartij, waar ze ook een pakket had gekocht om digitaal de website zelf te maken was niet erg hulpvaardig. Ze had het idee dat ze rare vragen stelde aan haar hostingpartij en ze kreeg het gevoel dat ze haar niet begrepen. De vragen die ze aan haar hostingpartij stelde, kon ik ook oplossen. Natuurlijk zijn dit geen rare vragen, maar zijn het vragen over dingen waarvan je niet weet waar het over gaat. Als je nooit met een hostingpartij hebt gewerkt, dan is dit allemaal abacradaba taal en voel je jezelf al snel heel dom. Uiteindelijk heeft ze besloten om zowel haar hosting als haar domeinnamen om te laten zetten en bij mij onder te brengen. Zo kan ze met al haar vragen gewoon mij bellen en kan ik haar goed helpen.

Een feestje om samen te werken

Aan mij de eer om van haar ideeën uit haar hoofd en haar teksten op papier een fantastisch website te maken die bij haar past. Ze schreef mij in een mailtje dat het een feestje was om haar website te zien. Alles was precies zoals ze het voor haar had gezien en ik had het werkelijkheid voor haar gemaakt.

Zorgen weggenomen

Heb jij net als mijn klant zorgen over je website en loop je vast doordat je website niet bij je past of dat het niet wordt zoals je had bedacht… Bel mij even op of stuur mij een kort WhatsAppje via mijn website. Ik kan je altijd verder helpen en de goede richting op sturen.

Vastlopen, zorgen maken of balen van je website is echt NIET nodig. Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik jou na 1 telefoontje kan helpen. En jou als startend ondernemer / ZZP-er dat helpende handje in de rug kan geven, zodat jij binnen no time staat te stralen op je website!

Trots op je website

Wil jij ook stralen met je website en trots je website laten zien aan je klanten, vrienden en familie, neem dan contact met mij op. Ik ontwikkel een professionele website die bij je past en waar jij zeker heel blij mee bent en… die je ook zelf heel makkelijk kan aanpassen.

Let me know!

Groet Mariska

Nog meer tips!

Wel of geen datum bij je blog vermelden + filmpje

Wel of geen datum bij je blog vermelden + filmpje

Wat is slim? Gister had ik een gesprek met mijn klant Helen of het nou wel of niet slim was om een datum bij je blog te plaatsen. Tja... helaas is er niet echt een goed antwoord op te geven. Ik zal je uitleggen waarom. Soms is het fijn als je weet dat een blogbericht...

Lees meer
Lekker zelf werken aan je website (met begeleiding)

Lekker zelf werken aan je website (met begeleiding)

Hoe lang heb jij je website al? Na de vakantie kwam ik Monique tegen bij de Albert Heijn. We raakten in gesprek over haar website. Ze vertelde dat ze echt met de website aan de slag moest omdat er veel veranderd was in haar bedrijf sinds de website klaar was. Maar......

Lees meer
PHP verhogen website (via hostnet) met filmpje

PHP verhogen website (via hostnet) met filmpje

Getsie.. heb jij ook een mail gekregen over PHP verhogen van je hostingpartij? En weet je echt niet wat dat is en hoe je dat doet? Afgelopen week kreeg ik heel veel vragen van klanten die deze mail hadden ontvangen.  Ik kan mij voorstellen je enorm schrikt van zo'n...

Lees meer
Stuur gelijk je vraag naar Mariska