Extra pagina of aanpassen website uitbesteden

Extra pagina

Is je bedrijf gegroeid of heb je een nieuw product voor je website?
Ik kan hiervoor extra pagina’s aanmaken met nieuwe informatie. Dit kan ik voor je doen als je website bij mij ontwikkeld is of als de website met het thema DIVI is opgemaakt.
Een extra pagina met opmaak  / tekst (zelf aanleveren). Kosten 100,– euro excl btw.

Website aanpassen

Heb je goede ideëen voor je website, maar heb je geen tijd om het zelf te doen of is het net te ingewikkeld om op je website aan te passen? Ik kan de aanpassingen op je website ook voor je doen. In overleg bespreken we wat je wilt aanpassen.  Mijn uurtarief is 80,– euro excl btw.

Privacyverklaring & Algemene voorwaarden

Wil je een Algemene voorwaarden en een Privacy Verklaring niet als pdf maar als 2 extra pagina’s op je website? Ik maak 2 nieuwe pagina’s aan en een koppeling naar beide pagina’s in je footer en/of contactpagina. Daarbij kan ik ook een Cookie plugin op je website installeren met een koppeling naar je Privacy Verklaring. Kosten 150,00 exclusief btw.

 

extra pagina’s of extra werkzaamheden

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska