Hoe lang heb jij je website al?

Na de vakantie kwam ik Monique tegen bij de Albert Heijn. We raakten in gesprek over haar website. Ze vertelde dat ze echt met de website aan de slag moest omdat er veel veranderd was in haar bedrijf sinds de website klaar was. Maar… ze zag er tegenop omdat ze niet zo vaak dingen aanpast in de website. Ze was bang om iets stoms met de website te doen of om de website helemaal te verwijderen. En dat weerhield haar om dingen aan te passen.

Ik begrijp dat heel goed. Als het aanpassen van je website niet je dagelijkse werk is, is het best spannend om hiermee aan de slag te gaan.

In mijn hoofd was ik al een tijdje aan het brainstormen wat ik nou kon organiseren om mijn eigen klanten verder te helpen. Een workshop geven of iets anders? De leeromgeving aanpassen? Meer online trainingen geven?

En tadaaa daar was het idee: Zelf aan je website werken, maar onder begeleiding van mij, zodat je weet dat er niets fout kan gaan.

Dus: lekker werken aan je website zonder stress

Dat was perfect! Een ochtend lekker gefocust werken aan je website. En of je nou wel of geen angst hebt om dingen aan te passen; tijdens de 4 uur ga je lekker aan het werk. Want deze aanpassingen doe je om jouw bedrijf te laten groeien. En helpen ook om jouw zichtbaarheid te vergroten waardoor jouw ideale klant dichterbij komt. Want dat doe je op je website. Verbindingen zoeken met je ideale klant. En als jouw klant niet weet wat voor aanbod jij hebt te bieden omdat jouw nieuwe aanbod nog niet op je website staat, dan is dat natuurlijk een gemiste kans.

Wacht niet langer en geef je op voor deze ochtend via onderstaande button.

Geconcentreerd werken

Op deze meewerk ochtend ga je zelf 4 uur lang aan de slag met je website. Met 4 uur geconcentreerd werken kan je veel doen. Je werkt in een kleine groep ondernemers (max 6 personen) op een ochtend van 9.00 – 13.00 uur aan je website. Als je vragen hebt mag je die altijd stellen aan mij. Ik help je graag met tips en advies die je zelf kan toepassen in je website.

 Wat zou je kunnen doen in 4 uur tijd?

  • Een nieuwe blog schrijven
  • Teksten aanpassen of nieuwe foto’s toevoegen
  • Een nieuwe pagina met je nieuwe aanbod toevoegen
  • Een salespage maken
  • Een blog overzichtspagina maken
  • Een mailingaanbieder zoals mailblue of mailchimp koppelen
  • een Plug and Pay website koppelen aan je website
  • Nieuwe referenties op je website plaatsen

Data Lekker werken aan je website:

Vrijdagochtend 20 oktober 2023 van 9.00 – 13.00 uur

Waar

Spaarnwouderstraat 96 in Haarlem

Voor wie

Alleen voor mijn klanten

Kosten

€ 90,- voor 4 uur

Wees er snel bij want er zijn maar weinig plekjes.

Deze “Lekker werken aan je website” is alleen voor mijn klanten waar ik een website voor heb gebouwd. Wil je graag aansluiten maar ben je geen klant, bel mij dan even op of stuur mij een whatsapp berichtje.

Nog meer tips!

PHP verhogen website (via hostnet) met filmpje

PHP verhogen website (via hostnet) met filmpje

Getsie.. heb jij ook een mail gekregen over PHP verhogen van je hostingpartij? En weet je echt niet wat dat is en hoe je dat doet? Afgelopen week kreeg ik heel veel vragen van klanten die deze mail hadden ontvangen.  Ik kan mij voorstellen je enorm schrikt van zo'n...

Lees meer
Workshop BOOST YOUR BRANDING vrijdag 12 mei 2023

Workshop BOOST YOUR BRANDING vrijdag 12 mei 2023

Workshop - BOOST YOUR BRANDING! Vrijdag 12 mei 2023 Voor én door vrouwelijke ondernemers Kunnen jouw website en Socials een upgrade gebruiken? Geen upgrade uit de categorie tekstje herschrijven en nieuwe iPhone kiekjes maken? Maar echt een LEVEL UP, die veel verder...

Lees meer
Stuur gelijk je vraag naar Mariska