Mariska, eigenaar van Eenwebsitevoorjou:

Mariska in het kort:

♦  Gestart in 2012 als websiteontwikkelaar
♦  Getrouwd met Jeroen en 2 zoons
♦  Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten
♦  Vind het leuk om nieuwe (creatieve) dingen leren

In mijn vrije tijd ben ik druk met:

♦  hardlopen, fitness en wandelen
♦  gezellig eten en borrelen met vrienden/familie
♦  weekendjes weg, uit eten gaan of verre reizen maken
♦  Pinterest, Canva, fotografie, grafisch tekenen

Ontspannen:
♦  Op ’t strand, in het bos en thuis
♦  Ik lees graag boeken maar kijk ook graag naar films

Hi, Ik ben Mariska Eijsten. In 2012 heb ik mijn vaste baan als communicatie adviseur opgezegd en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik krijg energie om (startende) ondernemers te helpen en te adviseren met hun website. Het leuke van mijn werk is dat ik veel persoonlijk contact heb met heel veel verschillende ondernemers. Van coaches, fotografen, therapeuten tot aannemers. Het is mijn uitdaging om steeds weer een unieke en persoonlijke website te ontwikkelen die past bij mijn klant.

Als zelfstandig ondernemer weet ik uit ervaring dat het succes van een onderneming nauw samenhangt met wat er via de website gecommuniceerd wordt. Je website moet professioneel, inspirerend en duidelijk zijn, anders haken (potentiële) klanten snel af.

Ik heb al heel veel kleine en grote ondernemers, zzp’ers en freelancers geholpen met een website. Ik vind het leuk om met je mee te denken en advies te geven over bijvoorbeeld belangrijke zoekwoorden en hoe je je online zichtbaarheid nog meer kunt vergroten. Tijdens onze samenwerking hou ik altijd jouw unieke kwaliteiten voor ogen, zodat je je beter kunt onderscheiden ten opzichte van je concurrenten.

Omdat ik het belangrijk vind dat je ook na ons gezamenlijke traject goed uit de voeten kunt met de site, krijg je na oplevering van de website een digitale uitleg waarin je zelf leert hoe je je website kan aanpassen wanneer dat nodig is.

Ik heb mij bewust gericht op kleine ondernemers omdat ik het leuk vind om nieuwe ondernemers te ontmoeten en hun verhaal te horen. Mijn missie is om de wereld van websites en alles wat er bij komt kijken zo eenvoudig uit te leggen dat iedereen het begrijpt.

 

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.