“Mariska is professioneel, creatief en betrokken en legt alle stappen van mijn website helder uit”

Ik… een ondernemer?

Hi, Ik ben Mariska Eijsten, al 10 jaar enthousiast webbouwer, getrouwd met Jeroen en moeder van 2 mooie jongens van 15 en 18 jaar. Een eigen onderneming starten had ik zelf nooit bedacht, want ik was echt niet commercieel en ondernemen dat kon ik helemaal niet. Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet en ben ik steeds een stapje verder gegroeid. Ik weet dus zelf hoe eng het is als je begint met ondernemen. Alles lijkt onder een vergrootglas te liggen en anderen hebben in jouw ogen altijd meer succes dan jij.

Mijn eerste websites waren gratis voor vriendinnen. Langzaam kreeg ik steeds meer klanten en leerde ik steeds meer over webbouwen. Ik volgde diverse trainingen en cursussen en probeerde vooral heel veel uit. Dat pakte goed uit, want via via kreeg ik steeds meer klanten en bekendheid.

Betrokken en persoonlijke aandacht

Ik wilde het anders doen dan de meeste websitebouwers. Geen enge technische dingen, commerciële praatjes en een grote afstand, waardoor je je als kleine klant onbegrepen kan voelen. Een klein bedrijf met veel betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Ik wilde mijn klant leren kennen en het verhaal horen.

En het werkte!

Ik krijg enorm veel energie van alle ontmoetingen en gesprekken met startende en doorstartende ondernemers en ZZP-ers. En vele coaches, fotografen, therapeuten en technische ondernemers schoven al aan de keukentafel. Ik probeer zoveel mogelijk drempels weg te nemen en het hele proces van de start van teksten schrijven tot de lancering van de website zo makkelijk en helder mogelijk te maken. Het mooiste vind ik het moment wanneer jouw ideeen, je teksten en beelden samenkomen in een website die zo bij je past dat het je energie geeft. Een website die jou helpt om jouw praktijk een succes te maken en leuke klanten aan te trekken. Vandaar dat ik het live gaan ook zie als een feestje met champagne!!

Jij bent ook zeker welkom

Jij bent ook welkom aan mijn (digitale) keukentafel. Ik help je graag om een succesvolle en persoonlijke website te ontwikkelen en geef je advies over alles wat hierbij komt kijken.

Omdat ik het belangrijk vind dat je ook na ons gezamenlijke traject goed uit de voeten kunt met de site, krijg je na oplevering van de website een digitale uitleg waarin je zelf leert hoe je je website kan aanpassen wanneer dat nodig is.

Ben jij net begonnen als ZZP-er of met je eigen praktijk en wil jij ook een succesvolle en sprankelende website die bij je past? Maak dan een afspraak om even te sparren met mij.

Mariska in het kort:

♦  Gestart in 2012 als websiteontwikkelaar
♦  Getrouwd met Jeroen en 2 zoons
♦  Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten
♦  Vind het leuk om nieuwe (creatieve) dingen leren

In mijn vrije tijd ben ik druk met:

♦  Hardlopen, fitness en wandelen
♦  E-biken (Op de foto natgeregend tijdens onze fietstour van Haarlem naar Maastricht)
♦  Gezellig eten en borrelen met vrienden/familie
♦  Weekendjes weg, uit eten gaan of verre reizen maken
♦  Pinterest, Canva, fotografie, grafisch tekenen
♦  Netwerkbijeenkomsten organiseren voor Bites&Business Haarlem

Ontspannen:

♦  Op ’t strand, in het bos en thuis
♦  Ik lees graag boeken maar kijk ook graag naar Netflix / films
♦  Lekker koken en lang tafelen

Hoe beschrijven anderen mij:

♦  Betrokken bij mensen en klanten om mij heen
♦  Optimistisch en positief met een nuchtere blik
♦  Creatief in het maken van websites, foto’s en kaarten
♦  Spontaan en maakt makkelijk contact met iedereen

Waardevol gesprek om stappen vooruit te komen

Wil jij een nieuwe website laten maken? Kom eens langs of plan een gesprek via zoom. Ik help je zeker met meerdere tips zodat jij stappen kan nemen met je bedrijf. Mijn doel is om jou te helpen, zodat jij je online goed kan presenteren met een goede website en jij alle leuke klanten aantrekt waar jij blij van wordt. Win – win altijd. En verder vind ik het ook leuk om jou te ontmoeten en je plannen over je bedrijf te horen.

Stuur gelijk even een mailtje, dan plannen we een afspraak en gaan we snel van start.

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska