Meewerk ochtend “Zonder stress werken aan je website”

Schrijf je gelijk in voor de meewerk ochtend “Zonder stress werken aan je website”
Vrijdag 24 november 2023

Zie jij er ook tegenop om je website aan te passen?

Als het aanpassen van je website niet je dagelijkse werk is, is het best spannend om hiermee aan de slag te gaan.

Daarom heb ik het volgende bedacht: een ochtend lekker gefocust werken aan je website.

En of je nou wel of geen angst hebt om dingen aan te passen; tijdens de 4 uur ga je lekker aan het werk. Want deze aanpassingen doe je om jouw bedrijf te laten groeien. En helpen ook om jouw zichtbaarheid te vergroten waardoor jouw ideale klant dichterbij komt.

Want dat doe je op je website. Verbindingen zoeken met je ideale klant. En als jouw klant niet weet wat voor aanbod jij hebt te bieden omdat jouw nieuwe aanbod nog niet op je website staat, dan is dat natuurlijk een gemiste kans.

Wacht niet langer en geef je op voor deze ochtend via onderstaande button.

Wat zou je kunnen doen in 4 uur tijd?

Teksten aanpassen of nieuwe foto's toevoegen

Een nieuwe blog schrijven

Een nieuwe pagina met je nieuwe aanbod toevoegen

Een salespage maken

Een blog overzichtspagina maken

Een mailingaanbieder zoals mailblue of mailchimp koppelen

Op deze meewerk ochtend ga je zelf 4 uur lang aan de slag met je website. Met 4 uur geconcentreerd werken kan je veel doen. Je werkt in een kleine groep ondernemers (max 6 personen) op een ochtend van 9.00 – 13.00 uur aan je website. Als je vragen hebt mag je die altijd stellen aan mij. Ik help je graag met tips en advies die je zelf kan toepassen in je website.

Ik help vrouwelijke ondernemers/ZZP-ers;
zoals coaches, VA’s en therapeuten met het verbeteren van hun website

Data en informatie

Vrijdagochtend 24 november 2023 van 9.00 – 13.00 uur

Waar

Spaarnwouderstraat 96 in Haarlem

Voor wie

Deze meewerk ochtend is alleen voor mijn klanten waar ik een website voor heb gebouwd. Wil je graag aansluiten maar ben je geen klant, bel mij dan even op of stuur mij een whatsapp berichtje.

Kosten

€ 90,- voor 4 uur

Wees er snel bij want er zijn maar 6 plekjes.
De meewerk ochtend gaat door bij minimaal 4 personen.
Annuleren kan tot woensdag ervoor uiterlijk 12.00 uur.

Alle voordelen van deze meewerk ochtend

Z

Lekker zelf aan de slag

Je gaat zelfstandig aan je website werken, lekker 4 uur lang alleen maar gefocust werken aan je website

Z

Vragen stellen

Je kan je vragen aan mij stellen. Ik probeer je te helpen met al je vragen, afhankelijk van de tijd en vragen van de andere deelnemers

Z

Structuur en overzicht

Ik leer je graag hoe je structuur en overzicht in je website brengt door een overzichtelijke pagina opbouw

Z

Samen met een kleine groep met vrouwelijke ondernemers

Een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 6 vrouwelijke ondernemers.

Z

Slimme tips en trucs van mij

Ik leer je alle slimme tips en trucs vanuit mijn 10 jaar als webbouwer.

Z

Op een superfijne locatie in Haarlem

Je bent welkom op de Spaarwouderstraat 96 in Haarlem. Je kan parkeren bij de Garage Appelaar. Je hoeft dan maar 5 minuutjes te wandelen (door een prachtig stukje van Haarlem) naar mijn werklocatie.

“Op een regenachtige vrijdagmorgen heb ik meegedaan met de meewerkochtend: Lekker werken aan je website.

Ik miste een stok achter de deur en tegelijkertijd een live persoon om mijn vragen aan te stellen. Deze ochtend was daar perfect voor. Vier uur achter elkaar gewerkt aan mijn site en dankzij de vakkundige begeleiding van Mariska grote vorderingen kunnen maken. Ze geeft je de focus en de structuur die ik nodig had.

Het was voor mij echt heel prettig om iemand naast me te hebben die over mijn schouder meekijkt en bruikbare tips geeft om mee te werken.

Mariska is lief, verzorgend (lekkere koffie en lekkers!) en recht door zee. Geen truttige aanpak. Precies wat ik nodig had. Ik zou de volgende keer zo weer aansluiten, al is het maar om er echt even goed voor te gaan zitten.”

oktober 2023, Roos

“Geen truttige aanpak. Precies wat ik nodig had. Ik zou de volgende keer zo weer aansluiten, al is het maar om er echt even goed voor te gaan zitten.”

Roos – VirtuRoos

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Stuur gelijk je vraag naar Mariska