Onderhoudsabonnement updaten / beveiligen

Wil je zeker weten dat je website altijd goed functioneert? Dan is een update essentieel. Wil je zeker weten dat dit niet blijft liggen, dan kun je het uitbesteden aan mij. Ik bied een jaarabonnement vanaf €17,50 per maand en je weet zeker dat je site altijd goed functioneert. Dit pakket bestaat uit een wekelijkse update van alle plugins, wordpress en je thema. En bevat ook een goede back-up van je website.

Samengevat bestaat het Update je website abonnement uit het volgende:

– Iedere week updaten van alle plugins, wordpress en thema
– Bescherming tegen hackers
– Maandelijkse back-up van je website
– Check website met Wordfence
– Technische problemen oplossen
– Verwijderen van spamberichten
– Verwijderen van postrevisies en optimaliseren website.

€ 210,00 euro excl btw

onderhoud
abonnement

Hosting
& domeinnaam

extra pagina’s of extra werkzaamheden

webTeksten
logo ontwerp
fotografie

Instagram feed
Facebook  Pinterest

webshop op je website

google analytics

nieuwsbrief of e-book/mailchimp

Nieuwsbrief abonnement

HOsting en domeinnaam

Een website in WordPress heeft altijd een domeinnaam en hosting nodig. Dit kan je via mij regelen. Ik registreer je domeinnaam voor je en neem een abonnement op de hosting. Je ontvangt ook een gratis SSL-Certificaat (het groene slotje)

Samengevat:

– Hosting voor je website a € 50,– per jaar
– Domeinnaamregistratie a € 9,– voor .nl
(domeinadres met .com zie tarieven internet)
– Alle technische vragen mag je aan mij stellen
– Shared hosting

€ 59 euro per jaar

Specificaties hosting

 •  2 GB SSD Opslag
 • 20 GB Premium Dataverkeer 
 • 1 website
 • 4 E-mailadressen
 • Gratis SSL 
 • 1 Enterprise Backup per dag

Performance garanties

 • HTTP/2, OPcache, gzip ondersteuning
 • 3 Cores & 4 GBRAM

webteksten  / logo / fotografie

Webteksten

Goedlopende teksten op je website zijn heel belangrijk. Ze kunnen net het goede accent leggen op jouw product of op jezelf. Ik heb gemerkt dat het heel moeilijk is om voor je eigen bedrijf de teksten te schrijven. Omdat het te dicht bij je staat en ook over jezelf gaat. Hoe fijn is het als een goede tekstschrijfster dit voor je doet. Ik werk samen met Annemarie Kuilman, een goede tekstschrijfster.

Logo ontwerp

Door een uniek logo voor je bedrijf te laten ontwikkelen. Ik werk al jaren samen met Annemarie Kuilman van Goosenzo. Annemarie is professioneel dtp-er en ontwikkeld mooie logo’s voor bedrijven. Wil je je logo laten maken door Annemarie, laat het mij weten. Kosten per logo 240 euro excl btw.

Fotografie voor je website

Goede foto’s zijn belangrijk voor de sfeer van je website. Ze laten zien wie je bent en geven een persoonlijke sfeer aan je website. De afgelopen jaren werk ik vooral met Michel ter Wolbeek en Marjolijn Heij van DeBeeldredacteur. Zij maken in een uur prachtige foto’s van jou voor je website. Klanten die hier gebruik van hebben gemaakt zijn o.a. Willem Trip en Maj Britt Bosma. Kosten per uur 225,– euro excl btw. Wil je ook mooie foto’s voor je website laten maken? Laat het mij weten.

 

Extra pagina of aanpassen website

Extra pagina

Is je bedrijf gegroeid of heb je een nieuw product voor je website. Ik kan hiervoor een extra pagina aanmaken. Een extra pagina met opmaak  / tekst (zelf aanleveren). Kosten 100,– euro excl btw.

Website aanpassen

Wil je dat ik een aantal dingen aanpas op je website? Dat kan natuurlijk. In overleg bespreken we wat je wilt aanpassen.  Mijn uurtarief is 70,– euro excl btw.

Privacyverklaring & Algemene voorwaarden

Wil je een Algemene voorwaarden en een Privacy Verklaring als extra pagina’s op je website? Ik maak 2 nieuwe pagina’s aan en een koppeling naar beide pagina’s in je footer en/of contactpagina. Daarbij kan ik ook een Cookie plugin op je website installeren met een koppeling naar je Privacy Verklaring. Kosten 90,00 exclusief btw.

 

social media

Instagram feed

Als je veel gebruik maakt van Instagram voor je bedrijf, dan is een Instagram Feed op je website een goed idee. Een goede plugin in Instagram Feed van Smash Baloon. Ik installeer de plugin op je website en koppel je account. Kosten 90,– euro excl btw (excl de kosten voor de plugin).

Facebook of pinterest koppeling

Ik kan ook een Facebook of Pinterest koppeling maken zodat je de berichten van je account op je website ziet. Hiervoor installeer ik ook de plugin en koppel ik je account. Kosten 90,– euro excl btw (excl de kosten voor de plugin).

mailchimp nieuwsbrief / e-book

Dé manier om meer mensen op je mailinglist te krijgen en een grotere naamsbekendheid te krijgen is een gratis e-book als weggever op je website.
Je klant laat zijn emailadres en naam achter in ruil voor het gratis e-book. Alle emailadressen worden via Mailchimp verzamelt en gekoppeld aan een nieuwsbrief campagne (persoonlijke welkomspagina met  downloadlink).

Samengevat:

– Koppeling met mailchimp op je website
– Mailchimp account met mailinglijst
– Frisse lay-out nieuwsbrief met downloadlink
– Op je website een afbeelding van je e-book + inschrijfformulier
– Persoonlijke teksten en je eigen logo in alle automatische mailtjes naar je klant.

€ 295,–

 

abonnement emailing

Het versturen van een mailing helpt om een goede band op te bouwen met je klanten en om ze te informeren. Door regelmatig een mailing te versturen is het mogelijk om je bedrijf, product of dienst extra te promoten. Ook dit is een tijdrovende klus. Ik kan het van je overnemen: jij verzorgt de input, ik regel de verzending van 6 nieuwsbrieven per jaar en de toevoeging van de projecten in je website.

Samengevat bestaat het Abonnement Emailing uit het volgende:

 • Mailchimp account aanmaken
 • Nieuwe nieuwsbrief met frisse lay passend bij je website
 • 6x per jaar een emailing
 • inschrijving emailadressen via inschrijfformulier je website
 • Koppeling emailadressen met mailchimp
 • De nieuwe projecten die je gepromoot hebt in je nieuwsbrief kan ik ook toevoegen op je website.

€ 399,–

webshop / winkel met ideal op je website

Online shoppen is ontzettend populair en kent een grote markt. Wil jij je website uitbreiden met een webshop zodat je je product(en) in een veilige omgeving met en IDEAL betaalfunctie, via je site kunt verkopen? Dat kan. Via Woocommerce, een populaire webshop plugin die wereldwijd al miljoenen keren is gedownload, kun je zelf je bestellingen managen en producten toevoegen of aanpassen.

Samengevat bestaat het WEBSHOP PAKKET uit het volgende:

– Website + webshop
– Betalen met Ideal via Mollie
– Ingerichte webshop via Woocommerce
– Bestellingen bijhouden in Woocommerce

Vanaf 899,–

Bezoekers analyse via Google Analytics

Wil je de aantallen bezoekers naar je website monitoren? Dan kan ik een Google Analytics account voor je aanmaken. En koppel ik Google Analytics aan je website. Je kan dan zien hoeveel bezoekers je website krijgt. Let er wel op dat je wel vermeld in je Privacyvoorwaarden dat de website gegevens verzamelt voor Google Analytics.

Samengevat:

– Google Analytics account
– Koppeling Google analytics op je website
– Monitoren van de bezoekers op je website

€ 70,–

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska