Samenwerking

Ik werk graag samen met professionals die hun vak verstaan. Daar ben ik enthousiast over en heb ik alle vertrouwen in. Daarom presenteer ik hieronder met trots de ondernemers met wie ik al jaren fijn werk. Heb je een vraag over een samenwerking, laat het mij weten.

Raoul Heijsen
Heijsen Managed WordPress Webhosting

Hosting is een vak apart en het liefst wil je daar helemaal niets mee te maken hebben. Hosting voor je website is een van die dingen die (net als auto’s en computers) gewoon altijd moeten werken zonder gedoe. En natuurlijk wil je ook een hele snelle website, want dat is belangrijk jou en ook voor je klanten.

Ik kan je zeker Raoul Heijsen aanbevelen. Hij is zeer kundig, kwalitatief, professioneel, heel goed bereikbaar en een fijn persoon om mee te sparren en je vragen aan te stellen.

Hij denkt echt met je mee en heeft een uitzonderlijk hoog serviceniveau. Een telefoontje en hij regelt de verhuizing, de hosting en alles waar je zelf geen verstand van hebt en ook waar je geen verstand van wil hebben.

Als je hosting en een mailadres wil voor je website zonder gedoe, neem dan even contact op met Raoul.

Ingrid Beerse – Bureau Beerse

Ingrid Beerse is één van de eerste zorgmarketeers in Nederland. Met haar enthousiasme en gedrevenheid leert zij jou echt hoe je je eigen marketing kunt opzetten voor je bedrijf. Ik ben fan van Ingrid en heb al een aantal trainingen bij haar gevolgd. Ze heeft ook voor de website een bepaalde structuur en opbouw en die volg ik ook.

Ben je een coach of een therapeut, trainer, consulent en wil je een bloeiende praktijk, dan zou ik Ingrid zeker aanraden. Kijk eens rond op haar website en volg haar zeker via instagram.

Je krijgt zeker mooie klanten die bij je passen en je weet precies hoe je je omzet moet verhogen. Ga je een training volgen bij Ingrid, geef dan ook even aan dat je via mij komt.

Volg je nu een training bij Ingrid en wil je je website door mij laten ontwikkelen? Dan ontvang je ook een leuke korting.
Vul het woord DROOMPRAKTIJKWEBSITE in bij de kortingcode en je ontvangt € 100,00 euro korting op je website.

Plan een afspraak voor een gratis gesprek (20 min)

Wil jij een nieuwe website laten maken? Plan een gratis gesprek met mij in. Ik help je zeker met meerdere tips zodat jij stappen kan nemen met je bedrijf. Mijn doel is om jou te laten groeien als ondernemer met een professionele website. 

Plan gelijk een afspraak in via mijn agenda of stuur mij en persoonlijke mail.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska