Verhalen van mijn klanten

Hieronder vertellen mijn klanten over mijn werkwijze en dienstverlening bij het ontwikkelen van websites.

Jessika en Ingeborg

“Wat heb jij ons fantastisch geholpen en wat heb jij een prachtige website voor ons gemaakt, die echt bij ons past!
Dit hadden wij, met ons gebrek aan technisch inzicht, zonder jou nóóit voor elkaar gekregen.
We hebben de samenwerking met jou als heel erg prettig ervaren en zijn je dankbaar voor het meedenken en voor de léuke adviezen en tips.
Je hebt ons laten zien “hoe mooi ons leven is” (jouw quote op onze website)en mede daardoor hebben we nu niet alleen een mooie website maar ook nog een leuke blog!
Met name het persoonlijke contact en tussentijds overleg hebben we als heel erg prettig ervaren.
We hebben de website gevierd met een glaasje want we zijn er dus echt hartstikke trots op!?”

Jessika en Ingeborg de interieur compagny

Rian van Diemen

“Ik ben heel blij met en trots op het resultaat. Ik heb genoten van het hele proces. Het samenwerken met jou vind ik heel prettig, met name omdat we het echt samen hebben gedaan. Jij het creatieve deel, ik de inhoud en samen verfijnen en de puntjes op de i. Wat voor mij heel prettig werkt is dat jij meedenkt, snel schakelt en goede adviezen geeft. Je hebt heel goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken wat er bij mij en mijn bedrijf past. Dat heeft geresulteerd in een prachtige website. Wees trots op je werk en op jouw werkwijze! Lieve groet van Rian,”

Rian van Diemen Geluks – en relatiecoach www.opbloeiers.nl

Mieke van der Weerd

“Mijn eerste website heb ik zelf gemaakt, maar het werd tijd voor een professionelere aanpak. Na het bekijken van een aantal websites die mij aanspraken kwam ik op de website van Mariska terecht. Een prachtiger overzichtelijke website, heel belangrijk voor een websiteontwikkelaar, dat is je visitekaartje. Het eerste contact met Mariska was heel prettig, na onze kennismaking en nog wat uitwisseling van informatie had ik alle vertrouwen in Mariska. Gedurende het traject legt Mariska duidelijk uit wat je kan verwachten, maar ook wat er van jou verwacht wordt. Dat werkt heel fijn. Eventuele aanpassingen en opmerkingen zijn binnen no time verwerkt. Bij oplevering hebben wij samen de opbouw van de website doorgenomen en hoe ik eventueel e.e.a. kan aanpassen. Nu kan ik in de toekomst zelf mijn portfolio bijhouden. Mariska bedankt voor de prettige samenwerking! Ik laat iedereen nu vol trots mijn website zien.”

Mieke van der Weerd Interieurontwerper & Woonadviseur www.mstylewoonadvies.nl

Carlein Kieboom

“Mariska is zeer kundig op het gebied van sites bouwen.
Ze luistert goed naar je briefing en heeft op basis van mijn creatieve input templates gemaakt die resulteren in een mooie en overzichtelijke site.
Bij oplevering is haar uitleg helder waardoor ik in de toekomst zelf eea verder kan toevoegen of wijzigingen.”

Interior Design

Willem Trip

“Mariska is ontzettend plezierig om mee samen te werken en het voelt echt als een teamprestatie. Zij heeft goede, zowel inhoudelijke als creatieve, ideeën en input. Haar netwerk zet ze ook in, bijvoorbeeld een professionele fotograaf. Daarnaast is ze resultaatgericht en stelt duidelijke doelen waardoor het tempo hoog blijft. Ik raad iedereen die een site wil maken aan om dat te doen met Mariska. En je zult zien dat je site prachtig wordt en dat je vele complimenten zult ontvangen!”

Willem Trip, Preventieve geneeskunde & Orthomoleculaire therapie

Maj Britt Bosma

De samenwerking met Mariska voor mijn website heb ik als erg prettig ervaren. Ze heeft een heldere werkwijze en legt duidelijk uit hoe het tijdpad eruit ziet en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Daarin was ze voor mij tevens een noodzakelijke en aangename “stok achter de deur”. Ze geeft eerlijke feedback en durft ook haar eigen mening in het gesprek toe te voegen. De ontwikkeling van de website was voor mij heel lang een soort huizenhoge drempel waar ik maar moeilijk mee kon starten; met behulp van Mariska was de site “ineens” zomaar klaar!

Maj-Britt Bosma Praktijk voor coaching – counseling – psychosociale therapie

Martine Trip

Het was een plezier om met Mariska te werken. Vanaf het begin was Mariska heel helder in haar communicatie en liet ze goed weten hoe we samen het beste resultaat zouden bereiken. Mariska voelde zich vrij eigen ideeen aan te dragen en daar heb ik gretig gebruik van gemaakt! Het was een heel plezierig proces. Ik ben heel blij met het professionele eindresultaat, zonder Mariska was dit nooit gelukt!

Martine Trip  Balance & Progress coaching
www.martinetrip.com

Esther Molenaar

Het is altijd superfijn dat Mariska snel reageert en kan vaak ook snel schakelen. Ze denkt mee, lost dingen op die ik totaal niet begreep, draagt ideeën aan op en leverde in alle gevallen zeer snel de website op. We zijn erg blij met onze prachtige, overzichtelijke, professionele en duidelijke site, die overigens na oplevering ook goed en makkelijk zelf bij te houden en aan te passen is! Dus wil je snel een mooie en sprankelende site en iemand die ingewikkelde dingen makkelijk maakt, dan raad ik zeker aan contact op te nemen met Mariska!

Bouwbedrijf Aris Molenaar

 

Laura Buskermolen

Na ons kennismakingsgesprek had ik er alle vertrouwen in dat Mariska mij kon helpen met mijn nieuwe website.
Ik heb ervaren dat het maken van de website een proces was waar we samen aan werkten. Verschillende keren hadden we contact om de website het gezicht te geven dat helemaal bij mij past. Ik vond het een heel fijne en ontspannen samenwerking en ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Mariska!

Laura Buskermolen Laura’s Yoga

 

Petra Meiburg

Ik ben nog iedere keer trots, blij en zeer tevreden als ik mijn website zie. Een sprankelende, authentieke en kleurrijke website was mijn wens. Een website die past bij wie ik ben en wat ik doe.  Van klanten en opdrachtgevers krijg ik zeer positieve reacties op mijn website. In het proces van afstemmen nam Mariska alle tijd voor mij. We voerden een uitgebreid gesprek over mijn wensen en ik voelde me daarin gezien en gehoord. En hoe fijn dat Mariska als professional de vertaalslag kan maken naar een passende website. Ze heeft goede ideeën, werkt snel en is gewoon een leuk enthousiast en positief mens. Als jij op zoekt bent naar een website-bouwer die met je meedenkt en jouw wensen vertaalt in een op jouw lijf geschreven website neem dan zeker contact op met Mariska.

Petra Meiburg – Petra Meiburg Coaching en Training

 

Wouw, wat ben ik blij dat ik Mariska aangeraden kreeg, toen ik op Facebook vroeg om hulp voor het bouwen van een mooie site. Dat alle reacties naar jou verwezen snap ik nu heel goed. Ik ben heel trots en blij met mijn site. Ik wilde een simpele strakke site, waarbij het onderhoud voor mij te doen is en mijn projecten de hoofdrol spelen. Dat is precies hoe het is geworden. De site is overzichtelijk, de fotos komen mooi uit en de site heeft de uitstraling die ik  wenste. Ik zou het iedereen aanraden met Mariska te werken. 

 

 

Taletta van Berkel
Taletta van Berckel Tuinontwerp

Wat heb jij ons fantastisch geholpen en wat heb jij een prachtige website voor ons gemaakt, die echt bij ons past!
Dit hadden wij, met ons gebrek aan technisch inzicht, zonder jou nóóit voor elkaar gekregen.
We hebben de samenwerking met jou als heel erg prettig ervaren en zijn je dankbaar voor het meedenken en voor de léuke adviezen en tips.
Je hebt ons laten zien “hoe mooi ons leven is” (jouw quote op onze website)en mede daardoor hebben we nu niet alleen een mooie website maar ook nog een leuke blog!
Met name het persoonlijke contact en tussentijds overleg hebben we als heel erg prettig ervaren.
We hebben de website gevierd met een glaasje want we zijn er dus echt hartstikke trots op!?

 

Jessika en Ingeborg
deinterieurcompagnie.nl

In eerste instantie heb ik zelf geprobeerd een website te maken, maar het werkte gewoon niet. Het was niet mijn ding en ik bleef erg vastlopen op het vertalen van mijn visie naar een website.

Tijdens mijn gesprekken met Mariska werd mij gelijk duidelijk dat zij, mede door haar ervaring, precies wist wat ik bedoelde en hoe zij dat om moest zetten naar een website die past bij mij en mijn bedrijf. Daarnaast heeft zij mij ook gemotiveerd om foto’s te laten maken voor mijn website en wist zij steeds zo goed te benoemen wat mijn website nodig had. De eerste versie van mij website was echt een feestje om te zien! Alles was precies zoals ik het voor mij had gezien en Mariska had het werkelijkheid gemaakt!

Mede door haar geweldige hulp en de prettige communicatie met haar, ben ik ook overgestapt van mijn oude hosting naar Mariska. Bij haar heb ik nooit het gevoel dat ik een gekke vraag stel en ze helpt altijd supersnel.

Dus nogmaals; ontzettend bedankt voor je hulp Mariska! Je hebt de zorgen voor het opbouwen van een website helemaal weg genomen en dat is enorm waardevol voor mij als een startende ondernemer!

Arlette
Arlettevanessencoaching.nl

De reden waarom ik alleen maar trots en blij kan zijn over mijn website is MARISKA!
Na een eerste gesprek waarin Mariska helder en transparant inzicht gaf in de wereld van de webdesigner, én daarmee mij het vertrouwen gaf dat er echt een site gebouwd gaat worden waar ik als ‘leek’ blij van wordt, heb ik besloten om met en door haar mijn website te ontwikkelen.
En daar heb ik zeker geen spijt van!
Mariska is een echte professional met veel kennis van zaken die zij op een persoonlijke en toegankelijke manier met je deelt.
Het hele proces heb ik dankzij haar als een groot feest ervaren! Mariska stuurt en moedigt aan, deelt haar kennis, en weet er voor te zorgen dat de website die jij voor ogen hebt er ook echt komt!
Professioneel en persoonlijk.
Dankzij haar heeft www.kragtinstyling.nl  nu een top website én mooie opdrachten!

Jet Kragt
www.KragtinStyling.nl

Het was heel fijn samenwerken met Mariska. Na een eerste kennismaking begreep ze precies wat wij voor ogen hadden. Doordat Mariska een duidelijk plan van aanpak heeft en heel fijn meedenkt, werd het ons een stuk makkelijker gemaakt. De communicatie verliep heel prettig en duidelijk. Verzoeken en opmerkingen werden zo aangepast en ze is erg geduldig. Af en toe duurde de input van onze kant wat langer doordat we midden in een verbouwing zaten, maar dat was geen enkel probleem. We zijn super blij met de mooie frisse website en bijpassende foto’s van de via Mariska geregelde professionele fotograaf.

Dank je wel Mariska voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

Algera & Van Parys Orthodontisten
www.algeravanparys.nl

 

Wat ben ik trots en blij met mijn eigen nieuwe website ilsemoerkerk.nl en wat is het snel gegaan.
Mijn leven is op 1 oktober 2018 radicaal veranderd, doordat ik mijn been verloor aan botkanker. Sindsdien houd ik een blog blij en schrijf ik hoe het is om als (ex) kankerpatiënt te leven met een amputatie. Tijdens een gesprek met mijn coach, die mij helpt in mijn zoektocht naar wie ik ben, wat ik wil doen en waar mijn toegevoegde waarde ligt, viel de naam Mariska van eenwebsitevoorjou.nl. Met een paar open vragen over WordPress zocht ik per mail contact met haar en binnen mum van tijd had ik een super enthousiaste reactie terug. Ik denk dat we een dag later al samen aan de koffie zaten. We hebben uitgebreid met elkaar gesproken over mijn wensen en de mogelijkheden van een eigen website. Een eigen site, dat zou toch geweldig zijn? Een week later was het concept klaar. Nieuwsgierig opende ik de link ilsemoerkerk.nl en het was alsof ik ‘thuis’ kwam, in een omgeving die heel erg bij me past. Qua stijl, qua kleur en qua opmaak, de ‘look & feel’ van de site, alles klopte. Zo Ilse2.0! ?
Mariska is een fijne warme persoonlijkheid, die met aandacht geluisterd heeft naar mijn verhaal en mijn wensen deskundig heeft vertaald naar een prachtige persoonlijke website. Een geweldige plek voor al mijn blogs, wat een mooi resultaat van een super fijne samenwerking!

Ilse Moerkerk

Ilse Moerkerk.nl

“Ik had nog geen website en bij het zoeken naar een websitebouwer, die bij mij past, kwam ik vaak uit bij Een website voor jou. Uiteindelijk nam ik contact op met Mariska en liet weten dat ik snel een website nodig had. Ze inventariseerde tot in detail wat ik wilde en adviseerde mij waarmee ik kon starten. In mijn geval: go slow. En dat was niet voor niets; af en toe had ik het idee dat ik bezig was met rocket science. Snel een website werd voor mij uiteindelijk een (innerlijke) reis van enkele maanden, maar Mariska ging geduldig met mij mee in mijn proces. In de tussentijd deed zij waar zij goed in is, een mooie en goede website bouwen. Ze wist mijn wensen zo goed te vertalen, waardoor ik steeds meer richtinggevoel kreeg. Het resultaat is er ook naar en ik ben er trots op.”

Lucenda Dieleman-Dasiman

10 augustus 2020, Hariatie

Ik heb mijn website laten ontwerpen bij Mariska Eijsten van www.eenwebsitevoor jou.nl. Ik ben beeldend textielkunstenaar en vind het belangrijk dat mijn textiele werken goed in beeld gebracht worden en niet ondergesneeuwd raken in drukte en onoverzichtelijkheid zoals je zo vaak op internet ziet.

Ik stelde het maken van mijn website steeds uit. Veel werk, geen tijd, hoe moet ik dit allemaal doen? Maar met Mariska liep de communicatie direct heel soepel en prettig en ik vond het zelfs leuk om aan de nieuwe website te werken. Mariska vertaalde mijn ideeën meteen en gaf goede adviezen waardoor mijn website steeds mooier werd. Nu mijn site ook echt online is, ben ik erg enthousiast over het resultaat. Dank aan Mariska voor haar professionele aanpak!

Martine Lemmens

juni 2020, Martinelemmens.nl

“Na bijna 20 jaar had ik het gevoel dat mijn website niet meer helemaal uitstraalde wat ik deed, wie ik nu ben. Mijn werk als soundhealer, de werking van klankschalen en stemvorken, de klankmassage, laten zich niet gemakkelijk vertalen in een website.

Ik krijg heel regelmatig complimenten voor mijn prachtige website. Dat het precies uitstraalt wat ik doe en wie ik ben. Het resultaat is zo geworden doordat Mariska met empathie en geduld weet te luisteren, dit weet om te zetten om zo samen tot deze mooie website te komen. Dankbaar, ook voor de mooie foto’s door mijn dochter van fae-photography.nl Mijn mooie website via Mariska heeft mij naar nog meer mooi werk gebracht.”

Joke Welboren

Sakagaweea

4 jaar geleden ben ik begonnen met ondernemen en heb toen mijn eigen website in elkaar gezet (waar ik al erg trots op was) gaande weg steeds de tekst aangepast en hier en daar wat dingen verbetert. In 2022 gingen de zaken erg goed en kwamen er twee mensen bij, waardoor ik het tijd vond om de website ook aan te passen of een nieuwe te laten maken. Na met verschillende websites makers gesproken te hebben voelde ik met niemand een klik, want klikken en voelen vind ik erg belangrijk.

En toen kwam via via Mariska op mijn pad. Mariska wist meteen de juiste snaar te raken en voelde zij mij en mijn wensen heel goed aan. We hadden veel contact via de app en telefoon en als ik toch iets anders wilde dan paste zij dit aan. Maar kwam ook met goede adviezen.

Nu heb ik echt een droomwebsite en helemaal naar mijn zin. En zou Mariska zeker bij andere gaan aanbevelen.

Linda Wildbret
fortasolutions.nl

In mijn oriëntatie heb ik vooral gekeken naar hoezeer het resultaat me aansprak. De websites die Mariska gemaakt heeft, vond ik zonder meer heel mooi.  Los van de sfeer van de individuele klanten zie je haar professionele hand. Goed, mooi en sterk. Mariska is prettig helder in de verwachtingen over en weer, gaat heel mooi aan de slag met wat ik aangeleverd had met haar twist en deskundige blik. Ze geeft goed weer wat mogelijk is, handig is en vertaalt je wensen. Ze geeft tips, denkt mee, stimuleert en is flexibel. De samenwerking en het hele proces verliepen soepeltjes. Het is helemaal geworden wat bij me past en wat ik niet voor mogelijk had gehouden. En een prima prijs voor zulke kwaliteit, ook fijn. Ik zou Mariska absoluut aanraden!

Mariëtte Geerdes
www.mariettegeerdes.nl

“Wat een verademing om met Mariska te werken! Ze heeft duidelijk verstand van zaken en neemt je echt mee in het bedenken, maken en onderhouden van je website. Ze staat open voor feedback en doet daar meteen wat mee. Haar communicatie is heel open, enthousiast en vriendelijk en daarnaast ook nog eens heel snel. Binnen no time was mijn website klaar om live te gaan!
Persoonlijk keek ik niet echt uit naar het hele proces van een website maken en was het iets wat gewoon moest gebeuren. Dankzij Mariska heb ik er plezier in gekregen en ga ik vol frisse moed mijn website onderhouden. Wetende, dat als er wat is, Mariska altijd welwillend is te helpen.
Dank Mariska, voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”

Ruth Janssen - Zantingh

13 november 2019, Groei door zien

“Met mijn achtergrond in de mediabranche was een knappe site met de juiste uitstraling voor mij een must. Iets te knap bleek in de praktijk. Voor elke aanpassing bleek ik codes te moeten schrijven. Dat werd wat te ingewikkeld. Mariska heeft mij geholpen met het omzetten van mijn site naar een gebruiksvriendelijke wordpress-versie, met behoud van mijn look & feel. In een mum van tijd heeft ze het gefixt. Ook een lastige provider heeft Mariska van niets weerhouden. Zelf grote of kleine wijzigingen doorvoeren in tekst, beeld of opmaak kan ik nu vliegensvlug.”

Marjolein

Wandelcoach, MarjoleinK

Mariska heeft me met mijn eerste website geholpen en na een paar jaar was het tijd voor een “up to date”-versie. Leuk om weer samen aan de slag te gaan. Het leuke aan met Mariska samenwerken is idd dat we echt SAMENwerken. Een eerste idee, vullen we samen aan. Zij komt met inspiratie, suggesties en meerdere opties. Of ik heb een vraag  en Mariska weet hoe we dat kunnen fixen. Altijd oplossingsgericht, creatief en met een smile. Heel fijn werken. Dank je wel Mariska, ik ben heel blij met het resultaat. Ik kan weer trots laten zien wat ik te bieden heb aan mijn klanten.

Eveline Bouman
www.evelinebouman.nl

Met Mariska had ik vanaf het begin een klik. Ze begreep precies wat ik wilde voor mijn nieuwe website en wat bij mij paste, soms al voordat ik het zelf bedacht had. Ze is een vakvrouw die snel en doordacht je website kan bouwen. Een echte aanrader!

Babs Mouton
www.verhalenvinder.com

Bij Mariska, van Een website voor jou, heb ik de nieuwe website voor mijn praktijk www.nancykastrop.nl laten ontwerpen. Omdat de communicatie zo goed en duidelijk verliep, ging het proces vrij snel. En het resultaat is geweldig! Mooie lichte en frisse pagina’s met goed doordachte logische verbanden tussen de pagina’s. Op deze manier kunnen mijn klanten makkelijk ‘de weg’ vinden op mijn site, op de pc als op hun telefoon. Ze heeft goede tips, weet wat belangrijk is en waar je op moet letten. Ze handelt alles voor je af, zodat ik me op mijn werk kan concentreren!

Nancy Kastrop

NancyKastrop.nl

“Wat ik zo plezierig vind ik de samenwerking met Mariska is dat ze heel snel reageert op je mails en verzoeken. Ze komt zelf met suggesties en verwerkt snel alle wijzigingen die gewenst zijn.

De website zag er al snel uit zoals ik het wilde hebben.
Dat ze ook mijn website gaat beheren is heel prettig. Dan hoef ik zelf niet telkens te denken aan updaten, beveiliging en back-ups”

Joyce del Prado

Nedsa

“Via via ben ik bij Mariska terecht gekomen. Ik werd blij van haar eigen persoonlijke en frisse website en de websites die ze heeft gemaakt voor anderen. Ik woon op afstand van haar, dus hebben we via skype het proces van bedenken tot maken doorlopen en dat proces verliep soepel en prettig. Mariska heeft me fijn begeleid in het maken van keuzes en het in actie komen om zaken geregeld te krijgen. Door haar begeleiding heb ik nu mijn website gerealiseerd en is het de website geworden die goed bij mij past en wat ik voor ogen had. Tijdens een heerlijke kopje koffie bij Mariska thuis heeft ze mij instructies gegeven over WordPress. Heel gemoedelijk leerde ik alles wat belangrijk is om te weten en kreeg ik ook nog instructies mee op papier. Ook zijn alle prangende vragen die keer meteen beantwoord. Kortom, ik ben heel blij dat ik met Mariska in zee ben gegaan. Ik zal haar ook zeker gaan aanbevelen in mijn omgeving. Bedankt Mariska!”

Nienke van t Spijker

Spijkercoach

Mariska heeft mij geholpen met het maken van een website waarin ik mijn passie voor fotografie verder kan ontwikkelen.
Met het een aantal keer heen en weer pingpongen van ideeën en aanpassingen is het een hele mooie site geworden.
Mariska stelt de juiste vragen, kan goed luisteren en legt uit wat mogelijk is en wat minder handig.
Het eindresultaat is helemaal naar mijn zin, het ziet er mooi uit en geeft mij de mogelijk op eenvoudige wijze nieuwe verhalen en foto’s toe te voegen.
Het was heel plezierig met Mariska te werken!

Jaap Vuijk
www.jaapvuijk.nl

“Het maken van een eigen website heb ik als een leerzaam traject ervaren. Mariska heeft me met haar vragen goed op weg geholpen, zodat ik een goed beeld had wat voor website ik wilde. Ook de mini training WordPress, toen mijn website klaar was, heb ik als waardevol ervaren. Ik ben erg blij met het resultaat en kan mijn website nu zelf onderhouden. Dank voor het bouwen van mijn website en de plezierige samenwerking Mariska!”

Petra van Ingen

Eigenaar, Van Ingen Support

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska