Testimonials

Verhalen van mijn klanten

Hieronder vertellen mijn klanten over mijn werkwijze en dienstverlening bij het ontwikkelen van websites.

Ik kan iedere ondernemer die een eigen website wil, van harte aanraden om dit bij Mariska te doen. Mijn ervaring met Mariska is dat ze de tijd voor me nam en doortastend met mij doornam wat mijn wensen waren. Tijdens het maken van mijn website was het contact helder en regelmatig. Het was een proces wat we samen aangingen, waarin Mariska met veel ideeën kwam en mee dacht. Daarnaast was er ook veel ruimte voor mijn input. Er was altijd ruimte voor vragen. Wanneer er technisch iets met de host geregeld moest worden deed Mariska dit en anders legde ze mij duidelijk uit wat ik bij de host moest regelen. Al met al ben ik zowel over de samenwerking als het resultaat erg tevreden! Het is een mooie website geworden die ook slim in elkaar zit.

Dankjewel Mariska voor dit prachtige resultaat!

Bram Vink

juli 2020, Coachingspraktijk VanVinkNaarVonk

Ik heb mijn website laten ontwerpen bij Mariska Eijsten van www.eenwebsitevoor jou.nl. Ik ben beeldend textielkunstenaar en vind het belangrijk dat mijn textiele werken goed in beeld gebracht worden en niet ondergesneeuwd raken in drukte en onoverzichtelijkheid zoals je zo vaak op internet ziet.

Ik stelde het maken van mijn website steeds uit. Veel werk, geen tijd, hoe moet ik dit allemaal doen? Maar met Mariska liep de communicatie direct heel soepel en prettig en ik vond het zelfs leuk om aan de nieuwe website te werken. Mariska vertaalde mijn ideeën meteen en gaf goede adviezen waardoor mijn website steeds mooier werd. Nu mijn site ook echt online is, ben ik erg enthousiast over het resultaat. Dank aan Mariska voor haar professionele aanpak!

Martine Lemmens

juni 2020, Martinelemmens.nl

Wauw, wat een gave website heeft Mariska voor mij gemaakt. Ben er echt heel blij mee. Een eigen praktijk opzetten heeft heel wat voeten in de aarde. Je moet aardig wat drempels over. Keuzes maken over alles zoals kleuren, vormgeving enz. Ik had echt geen idee hoe ik mijn website wilde en zag daar ook erg tegenop. Tijdens mijn eerste afspraak met Mariska kwam daar meer duidelijkheid over en kreeg ik er gewoon zin in. Mariska voelde precies aan wat er bij mij paste. Het was prettig samenwerken met Mariska. Ik krijg alleen maar positieve reacties van wat mooi, rustige kleuren en duidelijke site.

Jeanette Kruysifix

16 januari 2020, Coachingspraktijk Jeanette

“Wat een verademing om met Mariska te werken! Ze heeft duidelijk verstand van zaken en neemt je echt mee in het bedenken, maken en onderhouden van je website. Ze staat open voor feedback en doet daar meteen wat mee. Haar communicatie is heel open, enthousiast en vriendelijk en daarnaast ook nog eens heel snel. Binnen no time was mijn website klaar om live te gaan!
Persoonlijk keek ik niet echt uit naar het hele proces van een website maken en was het iets wat gewoon moest gebeuren. Dankzij Mariska heb ik er plezier in gekregen en ga ik vol frisse moed mijn website onderhouden. Wetende, dat als er wat is, Mariska altijd welwillend is te helpen.
Dank Mariska, voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”

Ruth Janssen - Zantingh

13 november 2019, Groei door zien

“Na bijna 20 jaar had ik het gevoel dat mijn website niet meer helemaal uitstraalde wat ik deed, wie ik nu ben. Mijn werk als soundhealer, de werking van klankschalen en stemvorken, de klankmassage, laten zich niet gemakkelijk vertalen in een website.

Samen met Mariska ermee aan de slag gegaan, zelf alles stap voor stap herschreven. Frisse nieuwe fotoshoot gedaan op een mooie lentedag, alles in een nieuwe kleur die helemaal bij me past met een nieuw logo, de Koru.
En als toegift, voor diegene die even snel wil kijken, een mooi promo-filmpje in paar minuten.

Ik krijg heel regelmatig complimenten voor mijn prachtige website. Dat het precies uitstraalt wat ik doe en wie ik ben. Het resultaat is zo geworden doordat Mariska met empathie en geduld weet te luisteren, dit weet om te zetten om zo samen tot deze mooie website te komen. Dankbaar, ook voor de mooie foto’s door mijn dochter van fae-photography.nl Mijn mooie website via Mariska heeft mij naar nog meer mooi werk gebracht.”

Joke Welboren

7 oktober 2019, Sakagaweea

“Met veel plezier een vervolgtraining Word Press gevolgd bij Mariska Eijsten, van een www.eenwebsitevoorjou.nl
Direct bij binnenkomst een hartelijk ontvangst met een lekkere traktatie bij de koffie. Een warm welkom!
Het vriendelijke gesprek wat volgde en het doornemen van de opdrachten (huiswerk) maakte dat Mariska al snel door had wie er
naast haar aan de tafel zat en wat de wensen waren voor de website. Daarna samen aan de slag.
Thuis ben ik verder gegaan met de invulling, Mariska keek op een afstand mee en was makkelijk bereikbaar voor hulp.
Ze gaf duidelijke op- en aanmerkingen en aanwijzingen waar ik ook echt iets mee kon.
De website is overzichtelijk opgebouwd. Door de duidelijke en rustige uitleg van Mariska kunnen wij de website zelf onderhouden.
Door de aandacht, interesse en professionaliteit van Mariska is het een veelzeggende en persoonlijke website geworden, precies zoals we zijn.”

www.vissersvreugd.nl

Nina Visser

Maart 2019, Visservreugd

“Een website maken voor mijn praktijk in de orthomoleculaire therapie vond ik lastiger dan ik had gedacht. Aangezien ik redelijk veel te vertellen had aan mijn lezers, moest ik lang en goed nadenken over welke informatie ik waar wilde gebruiken. Mariska gaf mij het kader waarbinnen ik kon gaan schrijven en begeleidde mij goed bij elke stap die we verder kwamen. Mariska werkt op een gestructureerde, professionele en fijne manier. Ze heeft veel geduld gehad in het proces. Met een erg mooi resultaat. Bedankt!”

Hester Schaberg

December 2018, Hester Schaberg Orthomoleculaire therapie

“Ik ben enorm blij met de samenwerking die ik met Mariska heb gehad, in het proces van het maken van mijn website! Aan het begin van onze samenwerking hebben we samen gezeten en besproken hoe mijn website eruit zou komen te zien. Ik had hier wel wat ideeën over en tijdens het samen zitten voelde ik me dan ook erg gehoord. Daarnaast was ik enorm blij met de input waar zij mee kwam. Ze voelde zeer goed aan wat ik precies wilde uitstralen met mijn site en kwam met voorstellen waarin ik me heel goed kon vinden. Door het fijne contact en de open communicatie gedurende het proces, heb ik een sterk ‘wij gevoel’ gehad, iets wat ik erg belangrijk vind! Dat je samen een product kunt neerzetten wat helemaal goed voelt. Dank je wel Mariska voor al jouw hulp en inzet!”

Marijn van Doorn Eigenaar,

Eigenaar, Freespiritcommunications.com

“Mariska heeft voor mij de website van Just call us gemaakt waar ik ontzettend blij mee ben. Mijn ervaring is dat Mariska snel kan schakelen, ze goede adviezen geeft, makkelijk bereikbaar is en open, eerlijk en gezellig is. Haar achtergrond als communicatieadviseur is duidelijk merkbaar in haar adviezen. Ze weet waar ze het over heeft en kan duidelijk uitleggen wat ze doet en waarom ze dat doet. Fijn om met haar samen te werken!

Judith

November 2017, Justcallus

“Het maken van een eigen website heb ik als een leerzaam traject ervaren. Mariska heeft me met haar vragen goed op weg geholpen, zodat ik een goed beeld had wat voor website ik wilde. Ook de mini training WordPress, toen mijn website klaar was, heb ik als waardevol ervaren. Ik ben erg blij met het resultaat en kan mijn website nu zelf onderhouden. Dank voor het bouwen van mijn website en de plezierige samenwerking Mariska!”

Petra van Ingen

Eigenaar, Van Ingen Support

“Via via ben ik bij Mariska terecht gekomen. Ik werd blij van haar eigen persoonlijke en frisse website en de websites die ze heeft gemaakt voor anderen. Ik woon op afstand van haar, dus hebben we via skype het proces van bedenken tot maken doorlopen en dat proces verliep soepel en prettig. Mariska heeft me fijn begeleid in het maken van keuzes en het in actie komen om zaken geregeld te krijgen. Door haar begeleiding heb ik nu mijn website gerealiseerd en is het de website geworden die goed bij mij past en wat ik voor ogen had. Tijdens een heerlijke kopje koffie bij Mariska thuis heeft ze mij instructies gegeven over WordPress. Heel gemoedelijk leerde ik alles wat belangrijk is om te weten en kreeg ik ook nog instructies mee op papier. Ook zijn alle prangende vragen die keer meteen beantwoord. Kortom, ik ben heel blij dat ik met Mariska in zee ben gegaan. Ik zal haar ook zeker gaan aanbevelen in mijn omgeving. Bedankt Mariska!”

Nienke van t Spijker

Eigenaar, Spijkercoach

“Met mijn achtergrond in de mediabranche was een knappe site met de juiste uitstraling voor mij een must. Iets te knap bleek in de praktijk. Voor elke aanpassing bleek ik codes te moeten schrijven. Dat werd wat te ingewikkeld. Mariska heeft mij geholpen met het omzetten van mijn site naar een gebruiksvriendelijke wordpress-versie, met behoud van mijn look & feel. In een mum van tijd heeft ze het gefixt. Ook een lastige provider heeft Mariska van niets weerhouden. Zelf grote of kleine wijzigingen doorvoeren in tekst, beeld of opmaak kan ik nu vliegensvlug.”

Marjolein

Wandelcoach, MarjoleinK

“Ik had nog geen website en bij het zoeken naar een websitebouwer, die bij mij past, kwam ik vaak uit bij Een website voor jou. Uiteindelijk nam ik contact op met Mariska en liet weten dat ik snel een website nodig had. Ze inventariseerde tot in detail wat ik wilde en adviseerde mij waarmee ik kon starten. In mijn geval: go slow. En dat was niet voor niets; af en toe had ik het idee dat ik bezig was met rocket science. Snel een website werd voor mij uiteindelijk een (innerlijke) reis van enkele maanden, maar Mariska ging geduldig met mij mee in mijn proces. In de tussentijd deed zij waar zij goed in is, een mooie en goede website bouwen. Ze wist mijn wensen zo goed te vertalen, waardoor ik steeds meer richtinggevoel kreeg. Het resultaat is er ook naar en ik ben er trots op.”

Lucenda Dieleman-Dasiman

10 augustus 2020, Hariatie

“Mariska is zeer kundig op het gebied van sites bouwen.
Ze luistert goed naar je briefing en heeft op basis van mijn creatieve input templates gemaakt die resulteren in een mooie en overzichtelijke site.
Bij oplevering is haar uitleg helder waardoor ik in de toekomst zelf eea verder kan toevoegen of wijzigingen.”

Carlein Kieboom

1 oktober 2019, Interior Design

De samenwerking met Mariska voor mijn website heb ik als erg prettig ervaren. Ze heeft een heldere werkwijze en legt duidelijk uit hoe het tijdpad eruit ziet en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Daarin was ze voor mij tevens een noodzakelijke en aangename “stok achter de deur”. Ze geeft eerlijke feedback en durft ook haar eigen mening in het gesprek toe te voegen. De ontwikkeling van de website was voor mij heel lang een soort huizenhoge drempel waar ik maar moeilijk mee kon starten; met behulp van Mariska was de site “ineens” zomaar klaar!

Maj Britt Bosma

27 augustus 2019, Maj-Britt Bosma Praktijk voor coaching – counseling – psychosociale therapie

Bij Mariska, van Een website voor jou, heb ik de nieuwe website voor mijn praktijk www.nancykastrop.nl laten ontwerpen. Omdat de communicatie zo goed en duidelijk verliep, ging het proces vrij snel. En het resultaat is geweldig! Mooie lichte en frisse pagina’s met goed doordachte logische verbanden tussen de pagina’s. Op deze manier kunnen mijn klanten makkelijk ‘de weg’ vinden op mijn site, op de pc als op hun telefoon. Ze heeft goede tips, weet wat belangrijk is en waar je op moet letten. Ze handelt alles voor je af, zodat ik me op mijn werk kan concentreren!

Nancy Kastrop

25 september 2018, NancyKastrop.nl

“Het maken van een eigen website heb ik als een leerzaam traject ervaren. Mariska heeft me met haar vragen goed op weg geholpen, zodat ik een goed beeld had wat voor website ik wilde. Ook de mini training WordPress, toen mijn website klaar was, heb ik als waardevol ervaren. Ik ben erg blij met het resultaat en kan mijn website nu zelf onderhouden. Dank voor het bouwen van mijn website en de plezierige samenwerking Mariska!

Dana Paape

Januari 2018, OJIL.nl

Het was fijn samenwerken aan dit mooie project! Jouw wijze en professionele inzichten hebben onze eigenwijsheid af en toe flink op de proef gesteld. Dat doe je overigens op een bijzonder prettige, rustige en zeker doortastende manier. Je had steeds het overzicht en zorgde daarmee dat de strakke planning gehaald kon worden. Dat heeft enorm geholpen om te komen tot deze mooie nieuwe site in twee talen en een nieuwsbrief. Hij wordt ontvangen als modern, eigentijds, fris en professioneel. We krijgen zelfs positieve reacties op de foto’s:-)

Enkele reacties:
Mooie site. Helder, professioneel, uitnodigend.
Complimenten voor de professionele website die jullie gebouwd hebben. Overzichtelijk en inhoudelijk relevant. Klasse!
Het ziet er mooi en fris uit. Helemaal van deze tijd.
Mooi! En jullie zien er ook fantastisch uit!

Judith & Pauline

September 2018, De Meermakers

“Via een relatie van mij werd ik geattendeerd op de website: eenwebsitevoorjou.nl en op de WP- site- bouwer Mariska. Bij de kennismaking was er direct een klik. Ze ‘snapte’ waar een zzp-er mee zit. Ze had véél geduld met mijn zoektocht naar de essentie van mijn dienstverlening.

Mariska weet waar ze het over heeft. Zo niet, dan zoekt ze het direct voor je uit. Het is zeldzaam om met iemand te werken die technisch onderlegd is én gevoel voor vormgeving heeft.”

Frank Bijl

Januari 2016, Frank Traint

“Persoonlijke benadering, een professionele kijk en meedenken in de modebranche. Dat maakte de samenwerking met Mariska van www.eenwebsitevoorjou.nl zeer prettig en toegankelijk.

In korte tijd heeft Mariska twee websites voor ons ontworpen, met iedere site een duidelijk andere doelgroep en stijl.
Na een heldere uitleg zelf aan de slag om de website zelf te onderhouden.

Met het stappenplan van Mariska is dat goed te doen. Mariska bedankt voor de fijne samenwerking

Erik de Groot

Juli 2015, Erik de Groot Agenturen

“Tijdens de opstart van mijn catering bedrijf ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen bij het maken van de website. Via de aansprekende website van iemand uit de buurt kwam ik terecht bij Eenwebsitevoorjou.nl van Mariska. Mariska is een enthousiaste, warme maar ook zakelijke persoonlijkheid met een nuchtere blik. Zij heeft mij geholpen in de zoektocht naar welke uitstraling bij mij past. Ze voelt snel aan welke kant je op wil, kan zaken in een juist perspectief plaatsen en levert binnen de afgesproken termijn op als het helemaal naar je zin is. Ik ben ontzettend blij en trots met het resultaat van de website voor Lisette Kookt!”

Lisette Koning

April 2014, Lisette Kookt!

“Wat ik zo plezierig vind ik de samenwerking met Mariska is dat ze heel snel reageert op je mails en verzoeken. Ze komt zelf met suggesties en verwerkt snel alle wijzigingen die gewenst zijn.

De website zag er al snel uit zoals ik het wilde hebben.
Dat ze ook mijn website gaat beheren is heel prettig. Dan hoef ik zelf niet telkens te denken aan updaten, beveiliging en back-ups”

Joyce del Prado

Eigenaar, Nedsa

“Het maken van een eigen website heb ik als een leerzaam traject ervaren. Mariska heeft me met haar vragen goed op weg geholpen, zodat ik een goed beeld had wat voor website ik wilde. Ook de mini training WordPress, toen mijn website klaar was, heb ik als waardevol ervaren. Ik ben erg blij met het resultaat en kan mijn website nu zelf onderhouden. Dank voor het bouwen van mijn website en de plezierige samenwerking Mariska!

Michelle Hamers

5 juli 2017, Maid2Perfection