Een professionele website in 1 dag

Wil jij je nieuwe professionele website in 1 dag live hebben? Als (startende) ondernemer heb jij je handen vol aan je bedrijf. Wat zou het veel stress en tijd schelen als jouw website in 1 dag klaar zou zijn.
Als ervaren website ontwikkelaar help ik jou met een goede voorbereiding, een brainstorm en jouw nieuwe website.

Jouw website in 1 dag klaar

Wil jij een professionele website in 1 dag met een mooie eigentijdse uitstraling? Met mooie pagina’s en een frisse lay-out of misschien wil je een duidelijke one-pager, waarbij alle informatie duidelijk op 1 pagina staat. Tijdens de dag kan je het ontwerp bijsturen, zodat je toch de controle houdt. Samen maken we in 1 dag jouw nieuwe website voor jouw eigen bedrijf.

 

Hoe werkt het (in het kort)

Samen plannen we een dag om de website te ontwikkelen. Vooraf ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst waardoor je stapsgewijs alle fases doorloopt voor een goede voorbereiding. We maken een afspraak om al je wensen door te lopen tijdens een brainstorm, zodat het heel duidelijk is wat je wilt. Op de dag zelf start ik met de technische voorbereiding en daarna de lay-out. Rond 11 uur kan ik je de eerste globale opmaak van een pagina laten zien en geef jij je feedback hierop. Zo kan ik in de middag gestructureerd doorwerken aan de andere pagina’s. Om 17.00 uur is de website klaar en kunnen we de website live zetten.

 

Voorbereiding

Als voorbereiding voor de website in 1 dag vul je mijn vragenlijst volledig in. Hierin worden alle vragen gesteld die belangrijk zijn voor je website. Wat is het doel van je website, wat wil je bereiken met je website, wie is je doelgroep, welke websites spreken je aan enz. Maar ook stel ik je vragen over de lay-out, kleuren, logo, huisstijl zoals lettertypes. En ik geef je bij deze voorbereiding ook veel tips die je helpen bij een heldere website. Als je alle vragen hebt doorgelopen heb je de complete voorbereiding voor deze dag klaar. Deze vragen stuur je naar mij op. Dit bestand is de basis voor onze brainstorm.

 

Website in 1 dag

Op de dag zelf start ik om 9.00 uur met het bouwen van de website. Omdat alle informatie al is aangeleverd, kan gelijk aan de slag. De installatie van de website in WordPress heb ik al voor gedaan, dus ik ga je niet belasten met technische dingen. We spreken af dat je deze dag goed telefonisch bereikbaar bent, zodat ik je vragen kan stellen en de eerste opmaak kan laten zien. Na je feedback op de eerste opmaak kan ik verder met de doorvertaling naar alle pagina’s en is je website om 17.00 uur klaar. Samen nemen we de website door en zetten we deze gelijk online, zodat je direct kan starten met je online zichtbaarheid!

Dagplanning

09.00 uur – Start ontwikkeling website

11.00 uur – Rond de klok van 11.00 uur kan ik je de eerste opmaak laten zien. Je kan nu je feedback geven op deze opmaak.

12.30 uur – Doorvertaling van de homepage naar de andere pagina’s

16.30 uur – Check en doorloop website + uitleg voor onderhoud

17.00 uur – Yes de website is klaar om gelanceerd te worden! We zetten je website gelijk deze dag online, zodat je gelijk kan starten met je marketing

Over Mariska

Ik ontwikkel al ruim 10 jaar profesionele website voor kleine (startende) ondernemers, freelancers en coaches. Mijn passie is om ondernemers te helpen met hun online zichtbaarheid in de vorm van een professionele maar ook persoonlijke website.

Naast het ontwikkelen van je website help ik je tijdens de brainstorm met de inhoud van je website. Wat werkt wel en wat niet. Bij het invulformulier geef ik je veel handige tips voor het bijhouden van je website, maar ook hoe je online zichtbaar wordt. In mijn portfolio kun je zien welke bedrijven ik al geholpen heb met een nieuwe website.

Wil je ook snel je website online? Het kan nu binnen 1 dag!

Wat krijg ik allemaal bij de website in 1 dag?

Ik stelde het maken van mijn website steeds uit. Veel werk, geen tijd, hoe moet ik dit allemaal doen? Maar met Mariska liep de communicatie direct heel soepel en prettig en ik vond het zelfs leuk om aan de nieuwe website te werken. Mariska vertaalde mijn ideeën meteen en gaf goede adviezen waardoor mijn website steeds mooier werd. Nu mijn site ook echt online is, ben ik erg enthousiast over het resultaat.

Martine

“Mariska is zeer kundig op het gebied van sites bouwen.
Ze luistert goed naar je briefing en heeft op basis van mijn creatieve input templates gemaakt die resulteren in een mooie en overzichtelijke site.
Bij oplevering is haar uitleg helder waardoor ik in de toekomst zelf eea verder kan toevoegen of wijzigingen.”

Carlein Kieboom

1 oktober 2019, Interior Design

Wauw, wat een gave website heeft Mariska voor mij gemaakt. Ben er echt heel blij mee. Een eigen praktijk opzetten heeft heel wat voeten in de aarde. Je moet aardig wat drempels over. Keuzes maken over alles zoals kleuren, vormgeving enz. Ik had echt geen idee hoe ik mijn website wilde en zag daar ook erg tegenop. Tijdens mijn eerste afspraak met Mariska kwam daar meer duidelijkheid over en kreeg ik er gewoon zin in. Mariska voelde precies aan wat er bij mij paste. Het was prettig samenwerken met Mariska. Ik krijg alleen maar positieve reacties van wat mooi, rustige kleuren en duidelijke site.

Jeanette Kruysifix

16 januari 2020, Coachingspraktijk Jeanette

Is alles duidelijk?

Misschien heb je nog vragen over je website. Natuurlijk kan je mij altijd bellen (06-19425380) of mailen mariska@eenwebsitevoorjou.nl.
Ik heb ook al een aantal vragen hieronder uitgelegd.

Wat zijn de totale kosten van de website in 1 dag?

De website in 1 dag kost je 950,– euro excl BTW.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee hoor. Ik regel de hosting en je domeinnaam en de installatie van WordPress. In mijn uitlegformulier leer ik je ook hoe je zelf dingen kan aanpassen en ook hoe je zelf kan updaten zodat je website veilig blijft.

Ik heb al teksten en foto's klaar voor mijn website. Wanneer kan ik starten?

Als je vandaag nog contact opneemt, dan maken we gelijk een afspraak voor het ontwikkelen van de website en stuur ik je alle informatie toe.

Moet ik een domeinnaam en hosting regelen?

Nee, je hoeft niet te doen. De hosting regel ik voor je en de domeinnaam ook.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Is dat een probleem?

Je kan gewoon je domeinnaam gebruiken. Alleen heb ik inloggegeven nodig van je hostingbureau om je domeinnaam te koppelen aan de hosting.

Heb ik inspraak op de lay-out en vormgeving van de website?

Vooraf bespreken we de lay-out, je wensen en je voorkeuren. Ook nemen we de kleuren door en het lettertype. Rond 11.0 uur kan ik je de eerste opmaak laten zien van de homepage. Hier kan jij aangeven wat je eventueel anders wilt hebben aan de lay-out. Je hebt dus zeker inspraak op de lay-out.

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska