Website One-pager

Waanzinnige one-pager website

Kort van stof en to the point?

Ben jij net begonnen als zzper? Of ben je al lekker aan het ondernemen maar ben jij lekker kort van stof en to the point?
Dan is een one-pager perfect voor jou.

Een one-pager is een to-the-point versie van jouw website met alle tekst op 1 pagina. Maar omdat het weinig tekst heeft moet het er wel waanzinnig en fantastisch uit zien! Daarom maak ik voor jou een fenomenale onepager met een prachtig design. Zodat je lekker opvalt tussen de rest!

Het grote voordeel van een one-pager is natuurlijk dat je niet zo lang hoeft te doen over het schrijven van je teksten.
Ben jij klaar voor een oogverblindende one-pager voor je onderneming?

One-pager pakket inclusief:

 • 1 pagina (jouw one-pager) website
 • In een waanzinnige lay-out
 • Inclusief het DIVI thema twv € 249,–
 • Met een footer onderin met adresgegevens en social media
 • Koppeling emailmarketing zoals bijvoorbeeld met Mailblue / Mailchimp / Active Campaign
 • Link naar Calendly mogelijk om afspraken te plannen
 • Responsive design, dus ook goed leesbaar op mobiel
 • Privacyverklaring
 • Algemene voorwaarden
 • Coming Soon
 • Social Media buttons
 • Inclusief installatie Plugins voor SEO
 • Leeromgeving DIY met filmpjes zodat je zelf makkelijk je website kan aanpassen.
 • 2 Correctiesronden
 • 1 maand support na oplevering

€ 1295,– excl btw

 

Veel gestelde vragen One-pager

Het is logisch dat je nog een paar vragen hebt als je zo’n belangrijke beslissing moet nemen over je website. Ik heb alle vragen van mijn klanten hieronder beantwoord in mijn “Veel gestelde vragen”. Heb jij nog een andere vraag die hier niet tussen staat, laat mij het via mail weten. Ik beantwoord je vraag altijd zo snel mogelijk.

Is een one-pager ook een website

Een one-pager is zeker ook een website, maar heeft alle informatie op 1 pagina staan. Het is een soort uitgebreide homepage. Het verschil met een website is de linkjes naar het menu. Bij een onepager scroll je naar beneden en bij een website opent een andere pagina. 

Wat is het verschil tussen een one-pager en een website

Een one-pager toont alle informatie op 1 pagina. Een website heeft meerdere pagina’s met informatie.

Als je klikt op een onderwerp in het menu, dan scroll je naar beneden naar het onderwerp. Bij een website opent dan een nieuwe pagina met het onderwerp.

Een one-pager heeft alle informatie op 1 pagina staan, daardoor moeten de teksten kort en bondig zijn. Je kan niet dezelfde teksten van je website in een one-pager plaatsen, of deze moeten al kort en krachtig zijn geschreven. 

Kan je een one-pager later omzetten naar een website

Jazeker, je kan altijd het menu van een one-pager aanpassen naar een volledige website met meerdere pagina’s. Geen probleem. 

Kan ik de one-pager later nog aanvullen met extra pagina's?

Ja natuurlijk. De one-pager is een website waar alles op 1 pagina staat, maar je kan altijd je website aanpassen met meerdere pagina’s. 

Kan ik mijn one-pager makkelijk zelf aanpassen na oplevering?

Als de one-pager klaar is, dan krijg je toegang tot de Leeromgeving voor klanten. Je kan hier per onderwerp een filmpje bekijken, waarin ik laat zien hoe je teksten, beelden of modules kan aanpassen. En ik laat je ook zien hoe je je plugins en thema kan updaten en hoe je je website veilig houdt. Lekker makkelijk.

Met welk programma en thema is de one-pager opgemaakt?

Alle one-pagers worden opgemaakt in WordPress met het DIVI template. Je ontvangt het DIVI thema inclusief bij de website € 249,–.

Toont de one-pager ook goed op tablet en mobiel?

Jazeker, de one-pager wordt door mij responsive opgeleverd. Dat betekent dat de one-pager er goed uitziet op zowel een desktop of computer, maar ook op tablet en op mobiel.

Ik heb al een website, kan deze in de lucht blijven tijdens de ontwikkeling van de nieuwe onepager?

Heb je al een website en wil je deze niet offline zetten wanneer je nieuwe one-pager wordt ontwikkeld? Ik kan je nieuwe one-pager op een testaccount ontwikkelen en bij akkoord omzetten naar het definitieve account (vraag naar de mogelijkheden).

Zit er ook beveiliging op de one-pager tegen hackers e.d.?

Ik installeer de gratis plugin Wordfence op je website. Deze blokkeert hackers en beschermt je website tegen aanvallen.

Optimaliseer jij ook de SEO’s?

Ik optimaliseer je one-pager ook met SEO. Alleen op een one-pager heb je 1 pagina om de SEO in te vullen. Ik vul op de pagina de SEO titel, de omschrijving van de pagina en het focus woord van de pagina in. Dit is een basis optimalisatie voor je website. Dit kan je zelf later ook aanpassen.

Zit er ook een groen slotje op mijn website?

Het SSL-certificaat voor beveiliging van je website (het groene slotje) is gratis en inclusief als je de hosting via mij afneemt. Indien je eigen hosting regelt dan moet je dit zelf regelen bij de hostingpartij. Soms moet je hier extra voor betalen. Vraag dit na bij je hostingprovider.

Heb je bij een one-pager ook hosting en een domeinnaam nodig?

Ja, je hebt ook bij een one-pager een domeinnaam en hosting nodig.

Ik kan een domeinnaam registreren en de hosting voor je regelen, indien je dit bij mij afneemt. Ik regel dan alle technische aspecten en daar hoef je je verder niet druk over te maken. Je ontvangt dan ook de gegevens voor je emailadres.
Je kan de hosting en domeinnaam bij je eigen hostingprovider regelen. Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Dan adviseer ik dit af te nemen bij Hostnet. Zij hebben een hele goede helpdesk en zijn goed te bereiken.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn one-pager komen?

Ja zeker, dat is leuk om te zien. Ik installeer de plugin Google Site Kit. Hiermee kan je zelf Google Analytics op je website installeren. Je doorloopt een soort stappenplan en de website installeert dan automatisch Google Analytics. Je hebt hiervoor een gmail emailadres nodig.

Staat de one-pager gelijk live?

Nee, als ik de one-pager ga ontwikkelen, dan zet ik er een soort pagina tussen. Dit heet: Under Maintenance of under construction. Alleen jij kan de one-pager bekijken met de inloggegevens, die je van mij ontvangt. En als jij akkoord geeft op de one-pager, dan kan ik de one-pager direct live zetten.

Maak jij een back-up van de one-pager? Voor als ik iets verkeerds doe?

Jazeker, als jij akkoord bent met de one-pager en deze staat live, maak ik een back-up van je hele one-pager, dus inclusief alle instellingen. Mocht er per ongeluk iets mis gaan, dan heb je nog altijd de back-up van het moment van oplevering.

Heb je nog een vraag die hier niet in de lijst hierboven staat. Geen probleem. Stuur mij even een mail en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Ja, ik wil een waanzinnige one-pager

Ja, ik wil graag een nieuwe one-pager laten ontwikkelen die er professioneel, mooi en persoonlijk uit ziet en ook goed opgebouwd is en goed op de mobiel te lezen is.

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Stuur gelijk je vraag naar Mariska