Tijd om je te profileren als coach!

Hé Coach,
Jij zet altijd jouw coachees in het licht… maar nu is het tijd voor JOU!!

Jij mag gaan stralen met een nieuwe of vernieuwde website, want met een coachwebsite kan jij jezelf goed profileren en het verschil maken ten opzichte van de 40.000 andere coaches in Nederland. Laat jezelf zien met een mooie foto en een frisse moderne look van je website. Hiermee trek je zeker nieuwe klanten aan. En kan je je goed presenteren bij intakegesprekken of bij prospects.

Trek je de juiste klanten aan

Het voordeel van een nieuwe website is dat je met de juiste uitstraling ook de juiste klanten aantrekt. Je kunt je verhaal vertellen en laten zien voor welke bedrijven je al hebt gewerkt. Maar het belangrijkste is om jezelf te laten zien. Een coach kiezen gaat op basis van een klik met iemand en dat begint bij de eerste indruk van jou op je website. Er zijn zoveel verschillende mensen en zoveel verschillende keuzes.

Presenteer je professioneel met je eigen kwaliteiten

Ik kan je helpen om jezelf goed en professioneel te presenteren op een website. Met een persoonlijke website die ik samen met jou op een persoonlijke manier maak. Daarom nodig ik je ook uit voor een intake gesprek waarin we elkaar leren kennen. Ik ga met jou op zoek naar jouw eigen onderscheidende kwaliteiten. Ik heb al vele coaches geholpen met een nieuwe website. Wil je kijken welke websites ik al ontwikkeld heb, kijk dan onderin mijn blog.

Ben je klaar om jezelf te profileren?

 

 

Voorjaarsaanbieding voor Coaches

Ben je coach en laat je een website door eenwebsitevoorjou.nl ontwikkelen in mei 2018, dan ontvang je 50,– euro voorjaarskorting op het totale bedrag. Voorwaarde is dat de offerte in mei 2018 getekend is.

Stuur mij een mailtje als je geinteresseerd bent in een kennismakingsgesprek. Dit is altijd vrijblijvend.

Kennismakingsgesprek

 Klanten websites

Hieronder een aantal websites die ik heb ontwikkeld.