Een website voor jou

 

Wil jij een mooie en professionele website voor je salon?

Een website voor jou

 

Wil jij een mooie en professionele website voor je salon

Een website hoeft niet ingewikkeld te zijn

Je hebt de stap genomen. Je gaat je eigen schoonheidssalon of massagepraktijk starten, waar je al je passie en energie kan instoppen. Je hebt heel goed nagedacht wat je precies gaat doen en je hebt je opleiding afgerond. Maar hoe kom je aan je klanten en hoe werkt het met marketing en promotie van je bedrijf? Natuurlijk wil je ook graag een website, maar hoe pak je dat aan? Kan je dit zelf doen… of ga je dit uitbesteden?

Je vraagt je af.. hoe kies ik een goede webbouwer die mij snapt en die mijn nieuwe praktijk goed kan vertalen in een website. Hoe werkt het met hosting en domeinnamen, wat kost het? Misschien vind je het best lastig omdat je weinig verstand hebt van technische dingen en eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Laat mij je helpen met je website

Ik help ondernemers zoals jij met een professionele website.
Ik ontwikkel vanaf 2012 websites en heb al vele ondernemers geholpen.

Ik wil jou ook graag helpen met een professionele website die jouw salon laat bloeien.

Dit wil jij ook voor je eigen salon

=

Een website waarmee je je professioneel kan presenteren

=

waarop je je aanbod en prijzen van je diensten overzichtelijk kan presenteren

=

waarmee je precies jouw doelgroep aantrekt

=

en die makkelijk te onderhouden is zonder ingewikkelde technische kennis

Bij Mariska, van Een website voor jou, heb ik de nieuwe website voor mijn praktijk www.nancykastrop.nl laten ontwerpen. Omdat de communicatie zo goed en duidelijk verliep, ging het proces vrij snel. En het resultaat is geweldig! Mooie lichte en frisse pagina’s met goed doordachte logische verbanden tussen de pagina’s. Op deze manier kunnen mijn klanten makkelijk ‘de weg’ vinden op mijn site, op de pc als op hun telefoon. Ze heeft goede tips, weet wat belangrijk is en waar je op moet letten. Ze handelt alles voor je af, zodat ik me op mijn werk kan concentreren!

Nancy Kastrop

NancyKastrop.nl

“Wat een verademing om met Mariska te werken! Ze heeft duidelijk verstand van zaken en neemt je echt mee in het bedenken, maken en onderhouden van je website. Ze staat open voor feedback en doet daar meteen wat mee. Haar communicatie is heel open, enthousiast en vriendelijk en daarnaast ook nog eens heel snel. Binnen no time was mijn website klaar om live te gaan!
Persoonlijk keek ik niet echt uit naar het hele proces van een website maken en was het iets wat gewoon moest gebeuren. Dankzij Mariska heb ik er plezier in gekregen en ga ik vol frisse moed mijn website onderhouden. Wetende, dat als er wat is, Mariska altijd welwillend is te helpen.
Dank Mariska, voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”

Ruth Janssen - Zantingh

Groei door zien

Jouw eigen website

Binnen 3 weken online

Ik hou van duidelijkheid en sfeer. Natuurlijk moet jouw website ook jouw persoonlijke sfeer uitstralen. Wie jij bent, hoe jij werkt maar ook je aanbod moet duidelijk op de website te vinden zijn. Ik maak het proces simpel en duidelijk en ik geef een helder stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen. Geen gedoe met technische zaken, dat regel ik voor je.

Het Beauty Professional pakket

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor (startende) beauty professionals met een salon of massagepraktijk.

Pakket: Beauty Professional

WordPress website max 5 pagina’s:

– Website speciaal ontwikkeld voor een beauty salon of massagepraktijk, bestaande uit:
» Homepage (volgens speciale salon opmaak)
» Aanbodpagina
» Over mij
» Tarieven of Salespagina
» Contact

– Responsive design (dus goed te lezen op mobiel)
– 5 pagina’s website
– Moderne lay-out
–  Makkelijk je website aanpassen met het gebruiksvriendelijke thema DIVI (heel fijn!)
– Privacyverklaring als pdf link
– Algemene voorwaarden als pdf link
– Coming Soon pagina
– Social Media buttons
– Basis SEO voor de pagina’s
– Uitlegdocument Website
– 2 Correctiesrondes

€ 695,00 excl btw
(5 webpagina’s incl. DIVI theme)

– exclusief DIVI thema a 89,–
– exclusief Hosting a 60,–
– exclusief Domeinnaam a 9,50
– Het SSL-certificaat voor beveiliging van je website (het groene slotje) is gratis en inclusief als je de hosting via mij afneemt. Indien je eigen hosting regelt dan moet je dit zelf regelen bij de hostingpartij. Soms moet je hier extra voor betalen. Vraag dit na bij je hostingprovider.

Massagepraktijk Nancy Kastrop Overveen
www.nancykastrop.nl

Ja, ik wil graag een website voor mijn salon

Zonder technisch gedoe

Wil je vrijblijvend meer informatie?
Neem dan contact met mij op. Ik leg je graag alles uit.

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Copyright 2024 eenwebsitevoorjou.nl

Stuur gelijk je vraag naar Mariska