Zit je al uren te zwoegen op je webtekst en sta jij (of je laptop) bijna op ontploffen? Je eigen webtekst schrijven... Aaah wat is dat moeilijk. Jezelf verkopen in goede pakkende zinnen is bijna het moeilijkste wat er is! De zinnen willen maar niet goed op papier komen. De teksten die je hebt bedacht lezen niet lekker en vertellen ook niet precies hoe jij bent en hoe jij je bedrijf wilt promoten op je website. Dus je begint steeds opnieuw, de uren tikken maar door en je schiet niets op…

Wil je tijd besparen en zeker zijn van de juiste tekst op je website? Hier is je reddende engel, Heidi Kruize
Heidi kan na een gesprek met jou een passende tekst voor je website schrijven. Ook kan ze bestaande teksten redigeren, zodat er precies staat wat nodig is. De kracht van een kort en bondige tekst op een website is heel belangrijk. Heidi is ervaren en ik ben ervan overtuigd dat zij je zeker goed gaat helpen. Heidi werkt als tekstschrijfster, journalist en is founder van mommyblog mamaschrijft.

heidi-kruizeHeidi: “Een bezoeker van een website besluit al na een paar seconden, op basis van de tekst en het visuele aspect, of hij blijf of doorzoekt. Helaas ziet niet iedereen de kracht van goede webtekst in. Ik hou van frisse, korte en bondige tekst en help ondernemers graag om zich op de juiste manier te profileren.”

Laat je je website bouwen door Mariska, of heb je dat al laten doen en ben je op zoek naar een goede schrijver? Mariska Eijsten, eigenaar van ‘Een website voor jou’ werkt samen met Heidi Kruize, journalist en tekstschrijver. Neem voor meer informatie contact op met Mariska (0619425380) of Heidi (0618518791).

 

 

 

Foto meeuw: http://minimography.com/002/