webteksten  / logo / fotografie

Webteksten

Goedlopende teksten op je website zijn heel belangrijk. Ze kunnen net het goede accent leggen op jouw product of op jezelf. Ik heb gemerkt dat het heel moeilijk is om voor je eigen bedrijf de teksten te schrijven. Omdat het te dicht bij je staat en ook over jezelf gaat. Hoe fijn is het als een goede tekstschrijfster dit voor je doet. Ik werk samen met Annemarie Kuilman, een goede tekstschrijfster en dtp-er. Ik kan een prijs voor je opvragen of je kan zelf contact met haar opnemen. De prijs is afhankelijk van het aantal woorden.

Logo ontwerp

Door een uniek logo voor je bedrijf te laten ontwikkelen, kan je je goed onderscheiden van andere bedrijven. Ik werk al jaren samen met Annemarie Kuilman van Goosenzo. Annemarie is professioneel dtp-er en ontwikkeld mooie logo’s voor bedrijven. Wil je je logo laten maken door Annemarie, laat het mij weten. Kosten per logo rond de 280 euro excl btw.

Fotografie voor je website

Goede foto’s zijn belangrijk voor de sfeer van je website. Ze laten zien wie je bent en geven een persoonlijke sfeer aan je website. De afgelopen jaren werk ik vooral met DeBeeldredacteur. Zij maken in een uur prachtige foto’s van jou voor je website. Klanten die hier gebruik van hebben gemaakt zijn o.a. Willem Trip en Maj Britt Bosma. Kosten per uur 225,– euro excl btw. Wil je ook mooie foto’s voor je website laten maken? Laat het mij weten.

 

webTeksten
logo ontwerp
fotografie

0619425380

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Stuur mij een Whatsapp berichtje.

Stuur gelijk je vraag naar Mariska