in 5 stappen een nieuwe website

Ik gebruik een helder stappenplan waardoor je eenvoudig en binnen korte tijd een eigen website hebt. Je begint met een goed idee over je nieuwe bedrijf of product. Samen brainstormen we een uur hoe je nieuwe website eruit moet zien, wat je wensen zijn, wat je unieke kwaliteiten zijn en welk product of dienst je wilt promoten.

Kom je ook brainstormen? Vrijblijvend aan mijn keukentafel met een kopje koffie in Overveen, Haarlem of Bloemendaal of liever alles telefonisch doorspreken?

STAPPENPLAN NAAR JE EIGEN WEBSITE

1. Verzamel ideeën en wensen
In de eerste fase verzamel je zoveel mogelijk informatie en ideeën: wat is je doel, wie wil je bereiken, wat ga je precies doen en hoe moet je website eruit gaan zien? Het is handig om een aantal sites te bekijken die je inspireren. Wat vind je er aantrekkelijk aan? En past het ook bij jou en je bedrijf? Je maakt als het ware een moodboard van jouw toekomstige website.

Ik heb een handige gratis checklist ontwikkeld. Als je je gegevens invult, dan ontvang je via mail de checklist en heb je gelijk alle informatie voor een goede voorbereiding. → Naar de checklist

2. Lever informatie aan
Dit is de fase waarin je alle informatie vanuit de checklist bij mij aanlevert, zoals de indeling, webtekst en beeldmateriaal en gegevens van je hosting. We stemmen af welke onderwerpen er op de site komen en welke indeling we maken. Wil je zelf beeld aanleveren maar heb je nog niets gevonden? Kijk dan eens rond bij stockbureau’s shutterstock of Istock.

3. Het eerste concept
Nadat ik precies weet wat jij voor ogen hebt en alle informatie heb ontvangen, maak ik binnen zeven werkdagen een eerste concept van je website. Met een inlogcode die je van mij ontvangt kun je vervolgens achter de schermen kijken hoe je site eruit gaat zien. Vervolgens geef je de wijzigingen of aanvullingen in 1 keer per mail aan me door.

4. Laatste fase: Oplevering website
In deze fase verwerk ik jouw feedback naar aanleiding van de eerste correctieronde en zet ik de puntjes op de i. Nu kun je nog eens kritisch kijken naar hoe je site eruit ziet. Soms is er nog een tweede correctieronde nodig.

5. Kan de website al online?
Ben je tevreden dan is het tijd voor de definitieve oplevering: dan gaat je website live! Daarna krijg jij een digitale uitleg waarin je leert hoe je zelf je site kunt aanpassen en hoe je blogs kunt maken en publiceren. Het kan zijn dat je in deze eerste fase nog vragen hebt. Schroom niet om ze te stellen: in de eerste twee weken na de oplevering zal ik ze (kosteloos) beantwoorden. In de uitleg en in mijn blogs vind je ook veel informatie die je kan helpen.

YES, mijn website gaat live!

Als je helemaal tevreden bent is het tijd voor de definiteve oplevering en jouw online zichtbaarheid! Je website gaat live!

Eijsten Communicatie
Mariska Eijsten
Mauricialaan1
2051 LE Overveen

KvK 57534357
Btw NL002091104B77
Iban: NL 68 BUNQ 2290 3350 02
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Stuur gelijk je vraag naar Mariska