WordPress thema

WordPress thema DIVI

WordPress werkt met verschillende thema’s of templates, die verschillen in vormgeving, kleur en uitstraling. Mijn ervaring is dat betaalde thema’s meer functionaliteiten bevatten, zodat je een professionele uitstraling krijgt.

DIVI

Sinds kort werk ik voornamelijk met het thema DIVI van Elegant Themes. Dit thema heeft als groot voordeel ten opzichte van alle andere thema’s dat je aan de voorkant van de website alle items kunt aanpassen. Dit gaat via de Visual Builder. Je ziet direct wat je doet en dat is zeer gebruikersvriendelijk en makkelijk.

Je ziet hier een voorbeeld van een website in DIVI waarbij je heel makkelijk aan de voorkant van de website beelden en teksten aanpast. Het thema wordt goed ondersteund door een fantastische helpdesk en ze ontwikkelen steeds mooiere functionaliteiten die je kan inzetten in je website. 

Thema BRIDGE

BRIDGE is een mooi WordPress thema, met meer dan 200 demo’s / voorbeeldwebsites.  BRIDGE is ook zeer geschikt (net als AVADA) voor een onepage website.

 

Thema STORY

Hiernaast en hieronder een paar voorbeelden. Met Fullside sliders, paralax beelden, mooie portfolio pagina’s en makkelijk in gebruik. STORY heeft ook verschillende demo’s die je kunt gebruiken in je eigen site, waardoor je je eigen uitstraling kunt kiezen.

 

Thema AVADA

Ik werk met het thema AVADA omdat dit thema heel veel mogelijkheden biedt.